karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

 

 \"\"

 

Peugeot erbjuder en samlad mobilitetslösning med person- och transportbilar, scooters, cyklar och en lång rad tjänster. Under åren har bilmärket utvecklats till en ledande aktör på flera områden, bland annat när det gäller innovativ design, lättviktsteknik och bränsleeffektiva motorer. Märket ingår i PSA-koncernen som är världens sjätte största och Europas näst största biltillverkare. I Sverige är KW Bruun Autoimport AB generalagent för Peugeot sedan 1998. Företaget är en del av Interdan, som är en av Nordens största privatägda bilkoncerner. I Danmark har företaget sålt Peugeot sedan 1952 med stor framgång. Se www.peugeot.se och www.interdan.dk.

Som en del i Peugeots nya strategi kommer det ligga ett större fokus på försäljningsarbetet i ett led att skapa ökad tillväxt och lönsamhet. Som en del av detta kommer Peugeot nu tillsätta en KAM med fokus på nykundsbearbetning och utveckling av befintliga kunder.

Kunderna du bearbetar finns representerade i varierande branscher, med den gemensamma nämnaren är att de har en större bilflotta. Det kan till exempel vara byggföretag med dess transportbilar eller företag med många tjänstebilar. Du kommer att initiera första kontakten och boka möte, genomföra behovsanalys för att på så sätt kunna ge ett relevant erbjudande. Beslutsfattaren kan vara alltifrån VD till inköpschef.

Till din hjälp har du också återförsäljare, som du har en nära dialog med, analytiker samt säljadministratörer internt. Som KAM på Peugeot ingår du i ett säljteam om fyra personer och din placering är Malmö på nya kontoret i Emporia. Du rapporterar till försäljningschefen för B2B.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett starkt eget driv och stort affärsmannaskap. Du är strukturerad, noggrann och ger ett seriöst intryck. Du har minst tre års erfarenhet från B2B-försäljning med dokumenterat goda resultat. Vi tror att du också har någon koppling till bilindustrin men framförallt att du är van vid uppsökande försäljning och van vid att hantera personer i olika positioner.

Vi erbjuder

Utmanande möjligheter i ett företag som har höga ambitioner och som vill stärka sin position på den svenska marknaden. Peugeot Sverige erbjuder ett spännande arbete i en expansiv miljö med utvecklande arbetsuppgifter och professionella kollegor.

Peugeots värderingar utgörs av: värdeskapande, samarbete, snabbhet och innovation. Dessa styr Peugeots vardag och det är viktigt att du i din profession kan leva efter dessa. Du blir en viktig resurs i vår uppbyggnad av nya Peugeot Sverige.

Mer om tjänsten och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Peugeot Sverige med SalesOnly. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Fredrik Tengberg på telefon 0760-001869. Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot Din ansökan snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!

Märk din ansökan med Saljjobb.se

KAM sökes till Peugeot Malmö

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb