Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

 Jurist/Lantmätare Lantmäterimy...

OBS: ANSÖKNINGSTIDEN HAR PASSERAT!

Visa aktuella jobb i denna kategori.
 Jurist/Lantmätare
Lantmäterimyndigheten Stockholms län arbetar med förrättningar, rådgivning och uppdrag. Fastighetsbildning är grunden för vår verksamhet, men vi arbetar även med fastighets- och landskapsinformation. Vi har kontor i Stockholm, Norrtälje, Vallentuna och Nynäshamn. Tillsammans med Gotland, Uppsala och Västmanlands län bildar vi ett chefsområde. Vi är 150 personer som arbetar med självständiga, stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter. Vårt huvudkontor finns i Marievik (Liljeholmen).
ArbetsuppgifterVara stödjande person för registratorn som ansvarar för ajourhållning av samfällighetsföreningsregistret Medverka vid ajourhållning av samfällighetsföreningsregistret Bilda samfällighetsföreningar (samt bistå förrättningslantmätarna) Genomföra/starta kurser för nybildade samfällighetsföreningar ( samt bistå kursledare)Besvara enkla frågor från allmänheten inom anslagsverksamheten Besvara komplicerade debiterbara förvaltningsfrågor från samfällighetsföreningar Handlägga remissyttrande över överklagade kundfakturor för hela chefsområdetHandlägga lantmäteriförrättningar kan bli aktuellt på siktÖnskvärda kvalifikationerDu är jur.kand. med inriktning på förvaltnings- och associationsrätt eller civilingenjör med mark- och fastighetsjuridisk inriktning Du bör vara intresserad och ha erfarenhet från föreningsverksamhet Erfaren handläggare från lantmäterimyndighet eller annan utövande myndighet, t ex IM, Länsstyrelse, Länsrätt eller Tingsrätt Som person är Du flexibel och effektiv i din yrkesutövning Du är pedagogisk och har en social kompetens som värdesätts i din relation till medarbetare och kunder I vår lärande organisation krävs att Du har lätt för att dela med Dig av Dina kunskaper och även att Du är öppen för att ta till Dig kunskaper och erfarenhetAnsökanAnställningen är tillsvidareanställning. Heltid. Individuell lönesättning. Välkommen med din ansökan via formuläret nedan senast******. Kontakta ossOm Du vill veta mer så kontakta gärna Per Johansson, telefon******. Fackliga företrädare är för Lantmäteriakademikerna/SACO, Håkan Lindén telefon******och för ST inom Lantmäteriet, Sofie Berglund telefon 08 – ******. Övrig informationDå Lantmäteriet genom Swedesurvey har en omfattande utlandsverksamhet kan det finnas möjligheter att arbeta i olika internationella projekt. Lantmäteriet strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Dina handlingar kommer att skannas. För att skärmbilden av handlingarna inte ska bli svårlästa ber vi dig så långt som möjligt undvika kraftiga färger som bakgrund eller mörkt skuggad bakgrund.
Skriv ut

Arbetsgivare

Vägverket Konsult
Vägverket Konsult är en affärsenhet med cirka 550 medarbetare som erbjuder konsulttjänster inom områdena trafik,... Mer om Vägverket Konsult

Kategori

ID

18220

Liknande jobb