karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi på BDO är ständigt på jakt efter talangfulla medarbetare. Personer som delar vår vision om att ge den bästa kundupplevelsen. I utbyte kan vi erbjuda en arbetsplats med branschens nöjdaste kunder. Just nu söker vi revisorsassistenter till Stockholm.

Det är ingen slump att vi år efter år hamnar i topp i den undersökning som Svenskt Kvalitetsindex (SKI) genomför. Det är tack vare våra engagerade och inspirerande medarbetare. När man söker jobb hos oss ser vi inte bara till betyg och meriter. Hos oss premierar vi engagemang, driv och positiva medarbetare med teamkänsla.

Delar du vår vision? Välkommen med din ansökan till tjänsten som revisorsassistent med start hösten 2017.

Om tjänsten
I arbetsuppgifterna som revisorsassistent ingår att revidera kundernas räkenskaper och förvaltning samt förbereda underlag för påskrivande revisor. Redan från början får du komma ut i hetluften. Du kommer att få direktkontakt med kund och få stort utrymme att skapa egna kontakter och ta eget ansvar. Vi tycker individuell utveckling är viktigt och lägger därför stort fokus på våra gedigna utbildningsprogram.

Vem söker vi?
Vi söker redan nu efter revisorsassistenter med start till hösten 2017, du som tar examen till sommaren och har inriktat dig mot redovisning/revision och uppfyller revisorsnämndens krav för att i framtiden kunna bli auktoriserad revisor.

Hos oss värdesätter vi medarbetare med driv och som tar initiativ. Då vi i stor utsträckning blir både rådgivare och bollplank åt våra kunder är det viktigt att du har ett engagemang och en känsla för service. Det är också viktigt att du har en god samarbetsförmåga då vi på BDO arbetar i team.

Eftersom BDO ingår i en global organisation behöver du ha goda kunskaper i engelska. Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi, sälj och serviceyrken ser vi som mycket meriterande.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor på Karlavägen. Hos oss ges du möjlighet att utveckla din kompetens och du får från första början vara med och ta mycket ansvar. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är öppet och rakt, vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Vi har en härlig stämning där medarbetarna är viktiga.

Hos oss på BDO tror vi på att våra medarbetare själva är med och påverkar sin framtid – om du har viljan och engagemanget kan du nå hur långt du vill!

Juniora revisorsassistenter med utvecklingsmöjligheter - Start hösten 2017

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb