Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Ansök nu
Du ansöker på arbetsgivarens hemsida
Klicka för att gå till ansökningssidan

Junior arbetsledare

ID-73659

Beskrivning

Är du tekniker idag med ambition och drivkraft att utvecklas inom ledarskap? Just nu söker vi en junior arbetsledare till vårt uppdrag på Södersjukhuset och Locum. Veolia står för en fastighetsdrift som gör att den dagliga vårdverksamheten kan bedrivas med minimala avbrott eller skador. Tack vare ett stort fokus på energihushållning sänker vi även kostnaderna och minskar miljöpåverkan. Nära samarbete med vården förekommer dagligen och verksamhetens behov ändras kontinuerligt. Detta ställer krav på dig som junior arbetsledare att vara flexibel, serviceinriktad och självständig med god samarbetsförmåga.

Som junior arbetsledare arbetar du i tätt samarbete med befintlig arbetsledare, som du avlastar och stöttar i det dagliga arbetet. Uppgifterna kan bestå av administrativa delar med dokumentation och uppföljning samt vara behjälplig på teknikernivå.

På sikt är tanken att du ska utvecklas och ta klivet upp till arbetsledare. 

Kvalifikationer

  • Teknisk eftergymnasial utbildning
  • Några års arbetslivserfarenhet av drift och underhåll av fastigheter
  • Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
  • God dator- och systemvana, främst inom Office-paketet
  • B-körkort är ett krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. 

Stämmer detta in på dig och hur du vill jobba?

Anta utmaningen och ansök, märk din ansökan med tjänst och annons-ID. Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta platschef Claes Kilström, tfn 072-238 18 32 alternativt Recruitment Manager Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20.

Veolia är världsledande inom optimerad resurshantering. Med 174 000 anställda världen över utformar och tillhandahåller vi lösningar inom energi, vatten och avfall som bidrag till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Vi hjälper städer och industrier att hantera, optimera och göra det bästa av sina resurser för att främja övergången mot en cirkulär ekonomi. Vår globala omsättning uppgick 2015 till 24,96 miljarder euro. I Norden är Veolia omkring 1 200 anställda med verksamhet i Sverige, Norge och Finland och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.

Jobb

 Chef

Primär plats

 Sverige-Stockholm-Stockholm

Ledig tjänst

 16 mar 2017, 10.38.19

Befattningstyp

 Tillsvidareanställning - Kontraktets varaktighet inte specifierad

Arbetstid

 Heltid

Befattningsnivå

 ChefUtbildningsnivå Gymnasium

Ansök nu
Du ansöker på arbetsgivarens hemsida
Klicka för att gå till ansökningssidan
Skriv ut

Arbetsgivare

Veolia
Veolia är världsledande inom optimerad resurshantering. Med 174 000 anställda världen över utformar och... Mer om Veolia

Plats

Anställningsform

- Heltid/Deltid

ID

1811148

Utbildningsnivå

Universitet/Högskola

Liknande jobb

Tipsa dina vänner