karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Centric söker nu en IT-tekniker för en tjänst inom 3rd line support på ett IT-bolag med ett 50-tal anställda som sitter i Solna.
Tjänsten är en direktrekrytering, så anställningen blir direkt hos vår kund.

Du blir en del av 3rd line support, som idag består av totalt 4 personer och en team leader. Gruppens uppdrag är att leverera bästa möjliga service till sina kunder, på plats hos kunden och via fjärrstyrning. Du kommer även att stötta företagets andra grupper i service delivery med kompetens och erfarenhet.

Arbetsuppgifter

I rollen som 3rd line support kommer du få arbeta med att lösa ärenden som har eskalerats från servicedesken och 2nd line support samt stöttning av projektgruppen med stora och små projekt. Du kommer att involveras i att påverka och förbättra befintliga rutiner, processer och dokumentation.

Du kommer att tilldelas egna kunder och agera primärtekniker gentemot dessa.
Som en del av rollen kan du även vara tekniskt stöd i samband med kundmöten tillsammans med Service Delivery Manager. 

Din profil och kvalifikationer

Du har god erfarenhet av:

  • Windows server och klient
  • Linux server
  • VMware och Hyper-V
  • Office 365
  • Scripting
  • Exchange
  • MS SQL
  • Fysisk serverdrift i datacenter

Meriterande

  • Certifiering-/ar inom ovan nämnda områden
  • Certifiering inom ITIL Foundation
  • B-körkort


Som person är du driven och har kunden i fokus. Du är kommunikativ med en god administrativ förmåga. Det är en förutsättning att du har mycket god social kompetens och fungerar i en grupp och kan ta del av kundens behov.

Om kunden

Företaget arbetar med tjänster inom IT Outsourcing, drift, molntjänster och produktförsörjning med kontor i Solna, Uppsala och Sundsvall. De har ett 50-tal anställda. Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Alexander Adolfson på tfn: 0721-775229

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Logga

IT-tekniker 3rd line support - direktrekrytering

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb