karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bräcke Diakoni är en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg. Vi driver bl a äldreboenden, vårdcentraler och rehabcenter och har under senare år haft en stark tillväxt. Idag är vi över 1000 anställda i mer än 40 olika verksamheter och vi vill växa ytterligare.

Hela vård- och omsorgsbranschen har stora utmaningar framför sig, där ett bättre nyttjande av IT-stöd kommer att vara en nyckelfaktor för att klara dessa. Som en aktör med avtal med många landsting och kommuner präglas vår IT-miljö av stora olikheter – här finns potential till förbättringar. Vi vill vara med och påverka denna utveckling, inte bara i våra egna verksamheter utan även nationellt.

Vi söker en ny IT-chef!

När vår nuvarande IT-chef nu går i pension söker vi dig som med strategiskt fokus vill utveckla och leda IT-avdelningen på Bräcke Diakoni. Arbetet innebär ett övergripande ansvar för utveckling, målsättning, strategier och informationssäkerhet samt att utveckla och tydliggöra processer, roller och ansvarsområden med verksamheten i fokus. Målet är att fortsätta bygga upp ett modernt och avancerat IT-stöd, men det är ett utmanande uppdrag i en komplex IT-miljö där det saknas tydlig branschstandard. Fokus i arbetet ligger främst på integration och standardisering snarare än egenutveckling. Vi ser att det är centralt att skapa goda relationer till våra systemleverantörer samt IT-avdelningar hos våra beställare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har både den IT-tekniska baskunskapen samt relevant akademisk utbildning och därigenom besitter en djup kunskap och förståelse för IT och dess möjligheter. Du har flerårig erfarenhet ifrån ledande befattningar med strategiskt utvecklingsansvar och det är mycket meriterande om du har erfarenhet från vård- och omsorgsbranschen. Erfarenhet av större förändringsarbeten är också önskvärt. Du är van vid kravställning och avtalsskrivning med externa leverantörer inom IT-området och har förhoppningsvis arbetat i större utvecklingsprojekt med flera parter, gärna på nationell nivå.

Som person är du trygg i dig själv, öppen och prestigelös samt har en god social förmåga och får med dig människor. Dessutom har du ett stort intresse av att leda människor, bygga starka team och få saker att hända!

Villkor
Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas.

Märk din ansökan med ITjobb.se

IT-chef Bräcke Diakoni

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb