Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Ansök nu
Du ansöker på arbetsgivarens hemsida
Klicka för att gå till ansökningssidan

Industrielektriker

ID-72954

Beskrivning

Just nu rekryterar vi en industrielektriker med mek-kunskap. Vi satsar vi på vår expanderande avdelning i Göteborg och söker dig som vill vara ed på vår resa in i framtiden och intressanta utmaningar.

Arbetsuppgifterna innebär underhåll och service av elektriska installationer samt projektrelaterade elinstallationer. Arbetet innebär felsökning, flytt av produktionsanläggningar, installation och service på allt ifrån vägguttag till igångkörning av stora maskiner. Resor i jobbet kan förekomma, såväl inom som utom Sverige.

Kvalifikationer

  • Elutbildning, inriktning mot styr- och reglerteknik är meriterande
  • Kunskap i äldre likströmsansläggningar är meriterande, t.ex. travers
  • Behärska svenska mycket väl, både i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. 

Stämmer detta in på dig och hur du vill jobba?

Anta utmaningen och ansök, märk din ansökan med tjänst och annons-ID. Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta platschef Urban Olsson, tfn 070-674 61 10 eller Recuritment Manager Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20.

Veolia är världsledande inom optimerad resurshantering. Med 174 000 anställda världen över utformar och tillhandahåller vi lösningar inom energi, vatten och avfall som bidrag till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Vi hjälper städer och industrier att hantera, optimera och göra det bästa av sina resurser för att främja övergången mot en cirkulär ekonomi. Vår globala omsättning uppgick 2015 till 24,96 miljarder euro. I Norden är Veolia omkring 1 200 anställda med verksamhet i Sverige, Norge och Finland och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.

Jobb

 Tekniker

Primär plats

 Sverige-Västra Götaland-Göteborg

Ledig tjänst

 20 mar 2017, 14.41.43

Befattningstyp

 Tillsvidareanställning - Kontraktets varaktighet inte specifierad

Arbetstid

 Heltid

Befattningsnivå

 MedarbetareUtbildningsnivå Gymnasium

Ansök nu
Du ansöker på arbetsgivarens hemsida
Klicka för att gå till ansökningssidan
Skriv ut

Arbetsgivare

Veolia
Veolia är världsledande inom optimerad resurshantering. Med 174 000 anställda världen över utformar och... Mer om Veolia

Plats

Anställningsform

- Heltid/Deltid

ID

1811151

Utbildningsnivå

Gymnasium

Liknande jobb

Tipsa dina vänner