karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bonniers nya satsning Clio Online, Danmarks ledande digitala undervisningsförlag, utvecklas i rekordfart. Till vår nystartade kontor i Sverige, Bonnier Education, söker vi nu en illustratör som älskar att skapa allt från små och snabba till stora och detaljerade illustrationer. Kan du arbeta kreativt både ensam och tillsammans med andra? Är du även bra på att snabbt förstå kontexten och målgruppen för dina illustrationer? Då kan du vara den illustratör vi söker!

Fokus på att förmedla till olika åldersgrupper 
Bonnier Education söker en kreativ illustratör till redaktionen. Din huvudsakliga uppgift är att skapa illustrationer som kan understödja och förmedla olika texter, aktiviteter och lektionsplaneringar, i tätt samarbete med redaktörerna för våra olika ämnesportaler. Illustrationerna ska variera i uttryck i förhållande till åldersgrupp och ämnenas ramar och mål. Du kommer att samarbeta med redaktörerna, men huvudsakligen arbeta självständigt med att lösa uppgifterna.

Självständig och kreativ illustratör 
Du har en grafisk utbildning och gärna ett par års arbetslivserfarenhet som gett dig förståelse för hur mycket arbetstid en illustration kräver, samt god kännedom om olika kreativa stilar. Du är självständig som person och kan jobba med flera olika uppgifter parallellt. Du är bra på att strukturera dina uppgifter och bedöma varje projekts omfattning i tid och detaljgrad. Du ska därför vara bra på att hitta snabba lösningar med fortsatt fokus på kvaliteten.

Du arbetar vant i Illustrator och Photoshop och har gärna kunskaper i After Effects. Dessutom är du idérik och kreativt tänkande och har känsla för både tolkande och förklarande illustrationer. Det är en fördel om du har erfarenhet av grafisk design. Du är bra på att variera ditt visuella uttryck så att det passar olika målgrupper och ämnen men samtidigt kan ingå i ett sammanhang med övriga illustrationer.

Bli en del av en dynamisk arbetsplats med ambitiösa kollegor 
Bonnier Education kan erbjuda dig en innovativ och stimulerande företagskultur och en chans att vara med och revolutionera den svenska grundskoleutbildningen. Läs mer om Bonnier Education och Clio Online på www.clioonline.dk/en/frontpage/.

Jobbet är en heltidstjänst. Du kommer att arbeta på vårt kontor på Torsgatan i centrala Stockholm och blir en del av ett fantastiskt, nybildat team med härlig energi!

Ansökning
Om detta låter som ett jobb för dig, skicka din portfolio och CV samt ett personligt brev där du motiverar varför du vill ha jobbet senast 6 mars 2016. Vi behandlar ansökningarna löpande, så skicka gärna din ansökning redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig! Om du vill veta mer om tjänsten, kontakta vår HR-chef Mette Julie Lindhardtsen på tel. +45 53 55 53 20.

logga

Illustratör (Sverige)

Företag Clio Online
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb