karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kort beskrivning av företaget:

Boendet är belägget Hagsätra i Stockholm och tar emot ensamkommande pojkar mellan 14 - 17 år. Verksamheten är bemannad dygnet runt med vaken personal på natten. Målet med boendet ska vara att ge ungdomarna en trygg, meningsfull och lärorik placeringstid oavsett asylutredningens resultat.

Vi söker nu en behandlingspedagog. Då vi eftersträvar en jämn könsfördelning i arbetsgruppen ser vi gärna manliga sökande.

Beskrivning av arbetsuppgifter:

På Porlabacken erbjuds ett boende med vuxenstöd dygnet runt i en trygg, hemlik miljö som främjar självständighet och integration i samhället. Din uppgift som behandlingspedagog är att stödja den unges utveckling och samarbeta med bl. a skola, föreningsliv, studieförbund och andra samarbetsparter för att på ett bra sätt introducera och slussa ut ungdomarna i samhället. I arbetet ingår att upprätthålla en tydlig struktur för dagliga rutiner t.e.x vad gäller matlagning, tvätt och städ. I rollen ingår även att ge individuellt stöd. Kontaktpersonen har minst två samtal i månaden med varje ungdom och arbetar då utifrån materialet \"Hitta Rätt\". Du svarar för journalföring och annan dokumentation och är noga med att följa lagar och regler. Fokus är att ge ungdomarna goda kunskaper om det svenska samhället, dess normer och värderingar så att de på sikt klarar av ett självständigt boende och självförsörjning.

Du samarbetar med socialtjänsten, skola, psykiatri, migrationsverket, kollegor och ledning inom företaget. Du arbetar aktivt för att nå målen med verksamheten. Du erbjuds stöd i ditt dagliga arbete av samordnare och verksamhetschef. Du har individuell tid med verksamhetschef en gång i månaden och vi erbjuder handledning en gång i månaden.

Beskrivning av kvalifikationer:

Vi söker dig som läser till socionom- eller annan beteendevetenskaplig utbildning eller som studerar inom annan, likvärdig utbildning inom området omsorg, barn-och fritid eller behandlingsarbete. Du som söker ska ett engagemang och intresse för målgruppen och vi ser gärna att du har andra färdigheter för att stötta våra ungdomars integration.

Meriterande är erfarenhet av arbete med målgruppen, arbete inom HVB, dokumentation och journalföring. Vi värdesätter egenskaper som drivkraft, empati och flexibilitet. Ett plus är om du har erfarenhet av att arbeta med migrationsfrågor, människor i kris och har kulturkompetens. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift. Vi vill att du är en trygg och mogen person, har god samarbetsförmåga och är kulturellt medveten.

Körkort är önskvärt.

Övrigt

Som behandlingspedagog kommer du att arbete på rullande schema med tjänstgöring även på kvällar och helger. Anställningen inleds med sex månaders provanställning.

Tillträde: Omgående

HVB-hem Porlabacken söker behandlingspedagog

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb