karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

FÃ¥ jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi på Förskolan Humlans Föräldrakooperativ söker en kock/barnskötare . Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Då erbjuder vi ett rikt och ansvarsfullt arbetsliv.

Arbetsplatsen

Humlan är ett föräldrakooperativ men kommunalanställd personal som är beläget på Björnmossvägen 16 i Älta. Humlan består av en avdelning med 20 barn och 5 personal, vilket betyder ca 25 portioner/dag. Du kan läsa mer om vår förskola på www.humlan.nu. Vi är en förskola som strävar efter mycket hög kvalité och ett respektfullt bemötande i relation till varandra, barn och föräldrar. Genom föräldrars arbetsinsats (arbete i barngrupp och städning av hela förskolan) kan vi hålla högre personaltäthet och därmed hög kvalité. Föräldrarna står för driften av förskolan och förskolechefen har personalansvar och ansvarar för verksamheten.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är kombinerad mellan kök och barngrupp. Därför kommer denna annons att sättas ut under både rubriken kock och barnskötare.

Kl. 9.15 – 13.00 är det ren kökstjänst och resterande tid är i barngrupp tillsammans med övrig personal.

Vi söker en positiv och ansvarsfull person som brinner för att servera näringsriktig god mat som lagats från grunden, till största del med kravprodukter. Du ansvarar för att, inom ramen för vår budget, sköta planering av inköp, beställning av varor, tillagning och underhållningsstädning av köket samt följa HACCP.

Kvalifikationer

Vi söker antingen en kock eller en barnskötare.

Som kock vill vi att du har kockutbildning och erfarenhet av arbete som kock samt med kunskap i HACCP. Du ska även vara positiv till att arbeta med barn och gärna ha erfarenhet från arbete med barn.

Som barnskötare vill vi att du har barnskötarutbildning samt stor kunskap och intresse för matlagning. Du får gärna ha erfarenhet av HACCP men om inte måste du komplettera din utbildning med det när du börjar hos oss.

Oavsett vad du har för utbildning så ska du kunna hantera en dator för att t.ex. göra inköp. Du ska vara positiv, ansvarsfull och ha god samarbetsförmåga då du ska samarbeta med både barn, personal och föräldrar som arbetar i verksamheten. Du ska i arbetet med barnen följa förskolans läroplan, LPFÖ 98 reviderad 2010. Vid denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid personlig läggning.

Anställningsvillkor

Tillsvidaretjänst på 75% som tillsätts från 3 augusti.

Mer information och ansökan Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Förskolechefen, Susanne Löfstaf, 08-7734079.

Fackliga representanter: Kommunal, Pyret Due Hedlund 08-7188943.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 30 april. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Humlans Föräldrakooperativ söker en kock/barnskötare för en kombinerad tjänst i kök och barngrupp.

Företag Nacka Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb