karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en öppen och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid – beyond construction. NCC växer inom hållbarhet och vi söker nu en hållbarhetsspecialist till NCC Building-Teknik och Hållbarhet.

Teknik och Hållbarhet är en affärsområdesstab inom NCC Building Sweden med tjänster inom hållbarhet, teknisk rådgivning och projektering. Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCC:s affär och projekt i fokus. Här finns enheter med kompetens inom miljö, byggnadsfysik, energi, konstruktion och installation. Vi är drygt 100 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Du kommer tillhöra enheten Hållbarhet Mellan/Nord med placering på NCC:s huvudkontor i Solna. Enheten består idag av drygt 20 personer som jobbar med hållbarhet på olika sätt (hållbarhetssamordning, strategisk utveckling, energifrågor, byggnadsfysik, social hållbarhet, miljöcertifiering, landskapsarkitektur, miljöledning, cirkulär ekonomi m.m.).  

Här är dina nya utmaningar
Som hållbarhetsspecialist hos oss kommer du arbeta med utveckling av NCC:s hållbarhetsarbete och fungera som expertstöd i våra projekt. Du kommer ofta att arbeta i projektens tidiga skeden, där du har ett stort ansvar att pedagogiskt tydliggöra hållbarhetsarbete, dess möjligheter, och hur det påverkar projektet.

Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att stötta och utveckla NCC:s projekt för att skapa det bästa möjliga resultatet i varje enskilt projekt inom ditt specialistområde. Våra projekt består främst av nyproduktion och renovering av bostäder, kommersiella- och offentliga fastigheter, anbud samt markanvisningstävlingar där du bidrar med din kompetens inom hållbarhet.

Du kommer i denna roll att både leda uppdrag och delta i andras, vi strävar efter att alltid jobba tillsammans inom och mellan olika enheter/discipliner.

Önskvärda erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig med en högskoleexamen, YH-utbildning, eller civilingenjörsexamen inom väg och vatten eller husbyggnadsteknik samt minst två års erfarenhet av kvalificerat arbete med miljö- och hållbarhetsfrågor. Erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen samt av miljöcertifieringssystemen Miljöbyggnad, BREEAM, LEED och/eller Svanen ses som mycket meriterande men inget krav.

Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att leda och driva uppdrag/projekt, har en god förmåga att planera, är en skicklig kommunikatör, trivs med självständigt arbete såväl som att arbeta i team.

Du har goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Som person är du drivande och engagerande inom ditt område och har en vilja att utveckla NCC.  Du är bra på att motivera och inspirera projektorganisationen till att även se hållbarhetsfrågan ur ett kund- och samhällsutvecklingsperspektiv. Vidare har du god förmåga att planera, driva och administrera uppdrag. För att lyckas i rollen har du även förmågan att snabbt ställa om och anpassa dig till nya uppgifter.

Kom och väx!
Vill du veta mer om tjänsten eller har frågor, funderingar? Kontakta gärna rekryterande chef Peter Sundqvist tel. 070-226 72 35 eller HR-specialist Rekrytering Marie Holmberg tel. 08-585 521 04. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2017-02-03. Varmt välkommen med din ansökan!

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Logo

Hållbarhetsspecialist

Företag NCC
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb