Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

GROVARBETARE TILL KIRUNA

OBS: ANSÖKNINGSTIDEN HAR PASSERAT!

Visa aktuella jobb i denna kategori.

Arbetsgivare JOBBINORR PERSONALFÖRSÖRJNING

Webbplats SE

Vill du ha ett utvecklande jobb i Norrland?

Välkommen in till oss på www.JOBBiNORR.nu. Här hittar du nämligen portalen till Norrlands och Malmfältens största nätverk av arbetsgivare. Hos oss skapar du som vill bo, verka och framförallt ständigt utvecklas på det yrkes-, och karriärsmässiga planet i landets norra region de bästa av möjligheter att knyta nya kontakter.
Våra samarbetspartners letar med ljus och lykta efter personer med rätt kompetens, anknytning till eller drivet och önskan att verka i norra Sverige. Har du rätt inställning så har JOBBiNORR jobben. Branschorganisationer, föreningsliv och fackliga organisationer skapar tillsammans med våra samarbetande företag och just DIG som arbetstagare de allra bästa förutsättningar att utveckla och stärka regionen tillsammans.
Norrländskt affärsnätverk

Verksamheten är helt och hållet uppbyggd av människor, alla med olika styrkor och egenskaper samt med personliga relationer sinsemellan. Som en del i vårt nätverk får du tillgång till innersta sfären av företagsledare och arbetsgivare, vilket med andra ord låter dig ta genvägen till den där platsintervjun som du tidigare behövt slåss om bland en hög andra ansökningshandlingar. Genom att bygga upp långsiktiga relationer med våra samarbetande företag och våra anställda får vi den trovärdighet och kvalitetsäkring som bygger en stabil marknad.
Vi är det lokala alternativet och har det största kontaktnätet, erbjuder mervärde, kvalitetsäkring och har dessutom styrkan att kunna skräddarsy lösningarna efter arbetsgivarnas men även arbetstagarnas behov. DET gynnar Norrland.
Arbetsuppgifter

Just nu söker vi för en av våra norrländska samarbetpartners räkning tio arbetsvilliga grovarbetare med vana att hantera en spade för markarbete i Kiruna. Du har bra fysik och hög moral samt är en god lagspelare.

Vidare förutsätts en positiv och serviceminded attityd eftersom du representerar företagets ansikte ut mot kunderna.

Du bör kunna prestera proffessionellt även i stressade situationer då det från och till kan bli mycket att göra samtidigt. I gengäld erbjuder vi dig en stimulerande arbetsplats, en engagerad chef och ser verkligen fram emot att välkomna dig till ett hett arbetslag.

JOBBiNORR - Kortaste vägen till ditt drömjobb i Norra Norrland
Utvecklande affärsrelationer

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför såväl kvinnliga som manliga sökanden. Du bör ha bra samarbetsförmåga, vara strukturerad och vi förutsätter att du brinner för att utveckla och utvecklas i ett hett arbetslag där du förväntas kunna utveckla den affärsrelation som byggs upp med kunderna.
Välkommen in till oss på www.JOBBiNORR.nu för vidare information
Skriv ut

Arbetsgivare

Annonsen kommer från Platsbanken AMV

Plats

Anställningsform

- Deltid

ID

1469809

Utbildningsnivå

Universitet/Högskola

Liknande jobb