karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi lever i en uppkopplad värld där allt fler tjänster flyttar till molnet. Vi söker dig som vill vara med och hjälpa företag och myndigheter att släppa taget om egen IT och istället använda Googles tjänster som bas för sin framtida IT-infrastruktur - en Google integratör.

Om tjänsten

Som konsult på Google Center Of Excellence i Karlskrona kommer du exempelvis att hjälpa företag och myndigheter att införa Google Apps, att migrera sina nuvarande IT-tjänster från sin befintliga miljö till Google. Tjänsten innebär ett stort självständigt ansvar för hela affären, inte bara det tekniska. Det innebär därför också ibland resor till kunden för möten eller att hålla utbildningar.

Cybercom i Karlskrona består av systemutvecklare, projektledare, webbutvecklare och kravanalytiker. Vi står för ett jordnära förhållningssätt där kundens mål blir våra. Vi är prestigelösa och alla hjälps åt för att göra en lyckad leverans. Vi kompetensutvecklar oss kontinuerligt och delar med oss av våra kunskaper.

Du

Du brinner för ny teknik och har helt anammat molnet som IT-miljö, du har lätt för att prata med folk och är en problemlösare i grunden. Du har tidigare varit med i införandet eller utveckling av molntjänster. Vi tror du har en magisterexamen i botten inom IT-området. Viktigast är att du har ett genuint intresse och nyfikenhet för att lära dig mer och dela din kunskap med andra. Vi söker dig som arbetat i minst fem år, du har erfarenhet av programmering och/eller IT-infrastruktur i en kundorienterad organisation, exempelvis som konsult.

Vi erbjuder

Du får jobba med Karlskronas vassaste arkitekter, utvecklare och evangelister inom webb. Du får träffa kunder och kollegor som tror på dig och vi lovar en arbetsplats där alla blir sedda. Vi erbjuder dig en miljö där du får chansen till att förändra omvärldens inställning till IT! Vi på Cybercom eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter kulturell och etnisk mångfald för att få ett positivt och kreativt arbetsklimat.

Besök oss gärna på LinkedIn www.linkedin.com/company/cybercom och spana in kunder och projekt på http://www.cybercom.com/sv/Kundcase/

Vill du, precis som vi, befinna oss i molnet, sök tjänsten!

Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Persbeck 0703-791006, affärsområdeschef i Karlskrona eller Hanne Posselt 0722-032747, Rekryterare.

Märk din ansökan med ItJobb.se

Google Integratör

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb