karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsplatsbeskrivning

Kemikalieinspektionen är en myndighet under regeringen. Vi arbetar i Sverige, inom EU och internationellt för att utveckla lagstiftning och andra insatser som främjar god hälsa och bättre miljö. Vi har tillsyn över reglerna för kemiska produkter och ämnen i varor och gör inspektioner. Vi granskar och godkänner bekämpningsmedel innan de får användas. Vårt miljökvalitetsmål är Giftfri miljö. Kemikalieinspektionen har 270 medarbetare och ligger centralt i Sundbyberg.

GD-staben leds av generaldirektören. Stabens uppgifter är framför allt att ge stöd till generaldirektören samt att ansvara för kontakter med Miljö- och energidepartementet.

Arbetsbeskrivning

Kemikalieinspektionen söker en chefssekreterare som i första hand ska ge service och stöd till GD i det dagliga arbetet. Arbetet innebär sedvanliga administrativa uppgifter såsom mötesadministration, sköta kalenderbokningar, rese- och mötesbokningar, faktura- och dokumenthantering, informationssökning, protokollföring, kopiering, arkivering/diarieföring samt telefonpassning och posthantering. Som GD-sekreterare ansvarar du för koordinering och planering av GDs kalender och säkerställer att vardagen flyter på enligt planerat med rimlig mängd möten i förhållande till andra uppgifter. En annan viktig del är att sammanställa underlag för externa möten och säkerställa att de är kompletta. Arbetsuppgifterna är varierande med korrespondens på svenska och engelska. Arbetet kan även innebära att arrangera och samordna konferenser och större möten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av en roll som chefssekreterare och gärna på GD/VD nivå eller annan likvärdig administrativ erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet från offentlig sektor och då helst från statlig myndighet. Du har en hög känsla för service, stor integritet och fallenhet för administration. Du är noggrann, strukturerad och har förmåga att prioritera. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i Office-paketet och har lätt för att sätta dig in i IT-applikationer av olika slag. 
Som sekreterare har du många sociala kontakter med människor med olika bakgrund och nationalitet. Därmed förutsätter vi att du har en hög social förmåga samt goda kunskaper i det svenska och engelska språket både i tal och skrift. Du trivs när arbetsuppgifterna är varierande såväl på hög som låg nivå samt har förmågan att leverera i tid och på rätt kvalitetsnivå även under perioder med högt tempo. 
Som person är du självgående och initiativtagande. Du har en vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar med en positiv attityd. Du är strukturerad och har lätt för att prioritera. Du motiveras av att vara en del av helheten på Kemikalieinspektionen och förstår vikten av din roll på myndigheten. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Snarast
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2016-05-23

Referensnummer:   Dnr: 2.3.a-H16-04887

 

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning.

Förmåner

Kemikalieinspektionen tillämpar de statliga kollektivavtalen: Villkorsavtal och 
Villkorsavtal-T, samt lokala kollektivavtal avseende bl.a. arbetstid. 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid. 

Kontakt

Kontaktperson
Marie Jakobsson
HR-specialist
08-519 41 302

Fackliga företrädare
Ule Johansson
ST-representant
08-519 41 210

Anna Lindberg
Saco-representant
08-519 41 221

Övrigt

Tillsvidareanställningen föregås av en provanställning på sex månader. Kemikalieinspektionen bedriver ett målinriktat arbete för lika rättigheter och möjligheter.

Vi har gjort vårt medieval och undanbeder oss därför bestämt, kontakt med mediesäljare.

Läs mer:   http://www.kemi.se

Vill du veta var vi finns? 
Se arbetsplatsen på karta
 här.

GD-sekreterare

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb