karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

\"\"

Friends Arena ska stärka upp sin säljavdelning, just söker vi tre Säljare som ska arbeta med Partnership Sales.

Friends Arena, Sveriges nya nationalarena, är landets största och mest moderna, med plats för 50 000 sittande och upp till 65 000 gäster vid konserter. Arenan är byggd för att leverera sport- och musikevenemang i världsklass och ge dig och artisterna och idrottsmännen som uppträder i den, minnen för livet. Med design och kommunikationsteknik för utmärkt sikt och ljud var du än sitter, bekväma stolar och mat och dryck från 350 olika serveringsställen. Man skulle kunna säga att Friends Arena laddar för att skapa 65 000 stora, helt unika ögonblick vid varje nytt evenemang.

I rollen som Partnership Sales på Friends Arena kommer du att jobba med försäljning av evenemangserbjudanden och sponsorskap kring arenan och alla olika events.

Som person är du hungrig, driven och ser möjligheter snarare än motgångar i att jobba som Säljare på ett företag som erbjuder landets största evenemang. Vi ser att du är strukturerad och har förmågan att entusiasmera din omgivning med en positiv attityd och tydlig kommunikation. Du är van vid att driva din egen försäljning och arbeta mot hög budget. Du motiveras av utmaningen i att jobba i ett högt tempo och ser möjligheten att utvecklas i en växande organisation.

Du drivs av att hitta effektiva lösningar som ger dina kunder god avkastning på sina investeringar. Vidare har du förmågan att tänka taktiskt och är duktig på att strukturera ditt arbete så att du med goda resultat kan driva flera parallella försäljningsprocesser.

Du behärskar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Några års erfarenhet med goda resultat inom försäljning är ett krav gärna B2B inom event, media, sponsorskap eller liknande. Högskoleexamen (ekonomi/marknadsföring) anses meriterande, men ej krav.

Om jobbet

Region
Solna i Stockholms län

Kontaktpersoner
Jonas Chrigström (Rekryteringskonsult),  0707 99 99 00

Märk din ansökan med SaljJobb.se

Friends Arena / Partnerships Sales

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb