karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vittra grundades 1993 och är idag ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 26 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för 7500 barn och elever och har 800 medarbetare. Vi är ett värderingsstyrt företag med en bärande idé om att bidra till ökade livschanser genom utbildning och lärande. Vår pedagogik utgår från en helhetssyn på elevens utveckling med tydliga mål inom såväl kunskap, lärande som personlig utveckling. Våra lärare och pedagoger skapar sammanhang mellan aktiviteter och ämnen samtidigt som de utgår från varje barns och elevs unika drivkrafter, förmågor och intressen. Genom att hitta motivationen hos varje elev kan de både inspirera och ställa krav. Hos oss är det både roligt och nödvändigt att lära sig mycket!

Vi ingår i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Läs mer om oss och hur vi arbetar på www.vittra.se 

\"\"

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill utveckla förskolans undervisning och höja kvaliteten i verksamheten med fokus på måluppfyllelse och lärande.

Försteförskolläraren ska med sig själv som gott exempel och med utgångspunkt i vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet, coacha och handleda kollegor till förbättrade resultat och ökad måluppfyllelse för förskolan kopplat till läroplanen. Försteförskollärare ska huvudsakligen arbeta i barngrupp, men ska även leda återkommande reflektioner på varje avdelning för att skapa en “reflektionskultur” på enheten.

Kvalifikationer:

  • Du har en särskilt god förmåga att driva utveckling av undervisning och lärande.
  • Du har ett intresse att ta del av aktuell forskning inom områden med relevans för undervisningen i förskolan samt en ambition att koppla samman teori och praktik.
  • Du har förmåga att handleda andra i ett kollegialt lärande med gott resultat.
  • Du har förmåga att arbeta systematiskt med utvärdering, analys och uppföljning.
  • Du är legitimerad.
  • Du kan redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom skolväsendet

Vi erbjuder:

  • Vittra Sjöstadens förskola ligger centralt i Hammarby Sjöstad på Lugnets Allé 70. Idag har vi förmånen att ansvara för 115 barn. Vi har 20 engagerade och välutbildade pedagoger som arbetar i väl fungerande arbetslag.
  • Hos oss i Vittra möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje. Du arbetar i en stimulerande och trygg miljö i nära pedagogiska relationer mellan vuxna och barn. Som pedagog får du möjlighet att delta och bedriva nytänkande och framtidstänkande kring elever och pedagogiska frågor i ett av Sveriges ledande friskoleföretag.
  • Du har din egen individuella utvecklingsplan för att du ständigt ska utvecklas och ta nya kliv i din professionella roll. Då Vittra har 32 skolor i Sverige och ständigt utvecklas och växer så har vi, för rätt person, möjligheten att erbjuda mycket goda utvecklingsmöjligheter.
  • Vittra har attraktiva anställningsvillkor och erbjuder marknadsmässiga löner. Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Vill du veta mer om oss?

Om du vill veta mer om Vittra Sjöstaden kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se. Vi har också en film som beskriver Vittra generellt och den hittar du på www.youtube.com/vittrakanalen.

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Tjänsten är en semestertjänst på 100% och inleds med 6 månaders provanställning. Var vänlig ansök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta förskolechef Ole Hass, ole.hass@vittra.se. Välkommen med din ansökan!

Förste förskollärare

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb