karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

 

Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt – med mer än 100 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge C ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv.

Enhetsbeskrivning
Förskolan Visättravallen ligger i ett naturskönt område med närhet till natur och härliga stora grönområden. Skog och ängar precis runt hörnet, Där finns också Visättra sportcenter där vi åker skridskor, spelar fotboll och springer på löparbanorna. Förskolan ligger ca 20 min promenadväg från Flemingsbergs station och med buss tar det ca 5 min. Visättra förskoleområde består av ytterligare två förskolor, Korallen och Ladan.

Om arbetet
Förskolorna befinner sig i ett utvecklingsarbete kring pedagogisk dokumentation, projektinriktat arbetssätt och den tredje pedagogen, dvs miljön. Du har möjlighet att påverka och tillföra, samt vara med att leda oss vidare i arbetet med att arbeta i projektform.
Ledningsgruppen består av en förskolechef, en pedagogisk handledare/lic.kand som även forskar på den nationella forskarskolan kring 'Ämnesdidaktik i mångfaldens förskola', samt en administratör. Till hösten planeras även tillsättning av en specialpedagog. Enheten arbetar i en lärande organisation och har gemensamma nätverksgrupper, APT-möten och studiedagar.

 

Din profil
Du ska vara behörig förskollärare, ha erfarenhet/kunskap kring pedagogisk dokumentation samt ett projektinriktat arbetssätt.

Upplysningar
Solbritt Johansson förskolechef 08-535 34 530
Olof Holm facklig företrädare, LR 08-535 374 90
Marie Norling facklig företrädare, Lärarförbundet 08-535 374 92

 

Sista ansökningsdag
2014-05-07

 

BUF:2014:195

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Märk din ansökan med ForskoleJobb.se

Förskollärare till förskolan Visättravallen

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb