karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.se

Vi söker en utvecklingsinriktad förskollärare som känner ett engagemang och ansvar för att driva verksamheten mot läroplanens mål och intentioner.
Du ska vara nyfiken, flexibel och ha det omsorgsfulla lärandet i fokus. Det är viktigt att du har ett öppet sinne för olikheter och förändring samt ha förmåga att ta ansvar för att barn och vårdnadshavare bemöts med ett öppet, korrekt, positivt och professionelt förhållningssätt.

Vi erbjuder dig en intressant och spännande arbetsplats i nya fantastiska lokaler, med möjlighet att tillsammans med kollegor utveckla verksamheten mot ännu högre måluppfyllelse.

Är du dessutom en drivande pedagog med ett medforskande arbetssätt samt har arbetat med pedagogisk dokumentation ur ett barnperspektiv med fokus på lärprocesser, då är du rätt person att söka till Baldersro.

Tjänsten är på 100%

Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.

Kontaktpersoner
Jessica Wingenfeldt
Förskolechef
072-5040461
jessica.wingenfeldt@pysslingen.se

Förskollärare sökes till Baldersro förskola. Tjänsten är ett vikariat på minst ett år

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb