karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

FÃ¥ jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Du siktar högt och har båda fötterna på jorden. Precis som vi.

Risöskolan är en grundsärskola åk F-9. Våra elever läser enligt grundsärskolans ämnen och/eller träningsskolans ämnesområden. Vi som arbetar är en positiv och engagerad personalgrupp som har fokus på eleven både som individ och grupp. Vi söker dig som tillsammmans med oss vill växa och göra skillnad!

Som förskollärare med specialpedagogisk påbyggnadsutbildning kommer du att ha huvudansvaret för att utveckla, planera, genomföra och följa upp skolans förskoleklasselevers undervisning både i skola och fritidshem enligt gällande styrdokument. Du ansvarar för mottagande av nya förskoleklasselever och du kommer också att arbeta med äldre elever som är knutna till samma klass.

Dina arbetsuppgifter innebär att du arbetar både i klass och på fritidshem. Du handleder dina medarbetare som arbetar i ditt team. I och med att antalet förskoleklasselever varierar från år till år, kan det innebära förändringar i uppdraget  över tid då uppdraget anpassas till verksamhetens behov.

Vi vill att du är behörig förskollärare med en specialpedagogisk påbyggnadsutbildning. Du har har kunskap/erfarenhet av arbete i grundsärskolan/träningsskolan eller med barn i behov av särskilt stöd. Du har också kunskap och erfarenhet kring utvecklingsstörning, autism, alternativ kommunikation. Du har erfarenhet av att leda ett arbetslag mot verksamhetens mål.
Vi vill även att du har ett flexibelt, strukturerat och lungt arbetssätt som främjar elevens lärande. Du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift. Du är tydlig i din kommunikation. Vi lägger en stor vikt vid personliga egenskaper som matchar arbetslaget.

Vi erbjuder dig en heltid tillsvidareanställning, fem timmar i veckan för möten och planering, hörselskydd, arbetskläder för uteverksamhet under vintern, handledning i arbetslaget en gång i månaden under skolåret, samt ett härligt team att arbeta tillsammans med. 

Befattningen är en semestertjänst, en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse. Ansök senast den 14 december 2016. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

logo

Förskollärare med specialpedagogisk påbyggnadsutbildning Risöskolan grundsärskola

Företag Sundbybergs stad
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb