karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Diarienr: UBN-2016-5236
Arbetsplats: Utbildningsförvaltningen
Förvaltning: Utbildningsförvaltningen
Publicerad: 2017-01-02

Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Uppsala kommun! Hos oss får du 13000 kollegor inom 200 olika yrken. Varje dag jobbar vi för Uppsalas kommuninvånare: Vi lär barn att läsa, vårdar äldre, sopar gatorna, planerar fler bostäder och mycket mer. Kom och jobba med oss och få en hel kommun att fungera. Du är med och skapar ett mer rättvist och jämställt Uppsala för alla, oavsett behov och bakgrund. Det du gör på jobbet gör skillnad för någon annan.

Utbildningsförvaltningen driver cirka 100 förskolor och pedagogisk omsorg i familjedaghem. Förskolans affärsområde är indelat i 13 enheter/områden utifrån geografisk närhet.

Uppsala kommuns vikarieförmedling förmedlar under ett år över 70 000 uppdrag. Vi förmedlar korttidsvikariat mellan 1-14 dagar med timanställning på Uppsala kommuns förskolor. 
Mer information om arbetsplatsen: www.uppsala.se/vikarie

Arbetsuppgifter

Förskolans affärsområde är indelat i 13 enheter/områden utifrån geografisk närhet. Verksamheterna är belägna både centralt i Uppsala och ute på landsbygden. Du ska kunna ta dig med både region- och stadsbuss, alternativt bil eller cykel till arbetsplatserna. Arbetstiderna är vardagar med varierande tider.
Att arbeta som vikarie inom förskolan är både givande och lärorikt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är 18 år fyllda, alternativt gått ut gymnasiet. 
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar ( bifoga studieintyg/tjänstgöringsbetyg för att styrka din behörighet eller erfarenhet ). Du har goda kunskaper i det svenska språket, i tal och skrift. Det är även meriterande om du har B-körkort. Du har tillgång till dator och mobil, för att aktivt kunna lägga schema i vårt bemanningssystem, ipool. Vi vill att du jobbar minst en gång i veckan.

Som person har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är vidare en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Vi ser även att du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Dessutom har du en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning 0771-77 30 00.

Fackliga företrädare:
Kommunal (Barnskötare), 010-442 88 16
Lärarförbundet (Förskollärare), 018-727 24 50

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: TidsbegränsadOmfattning: VarierandeTillträde: Enligt överenskommelseLönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Logo

Förskollärare / Barnskötare Vikarieförmedling

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb