Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Förskollärare

OBS: ANSÖKNINGSTIDEN HAR PASSERAT!

Visa aktuella jobb i denna kategori.

Till vår förskola Berga, även kallat fågelhuset, söker vi en behörig förskollärare.

Vi söker dig som har erfarenhet från förskolan och av att starta upp samt leda en avdelning. Berga är vår mång kulturella och största förskola med drygt 50 barn inskrivna och tio pedagoger, fördelat på tre avdelningar. Vi har dock lokaler för fyra avdelningar och räknar med att starta upp en ny avdelning inom kort. Vi arbetar Reggio Emilia inspirerat på våra förskolor. Fågelhuset är belägen i centrala Åkersberga med centrum och allmänna kommunikationer inom gångavstånd.

Vi söker en förskolelärare som är väl insatt i den reviderade läroplanen och har erfarenhet av att arbeta med stöd av ny teknik, där vi arbetar i ett antal utvecklingsprojekt. Vi arbetar med ett överlåtande ansvar vilket innebär att varje förskola har ett stort friutrymme att arbeta inom. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samverka för att nå uppsatta mål. Vi ser gärna manliga sökanden.

Kunskapskryssarens förskolor är en av de största privat utförarna av förskoleverksamhet i kommunen. Vi bedriver inom vår verksamhet ett hälsoprojekt för våra anställda.

Vi har kollektiv avtal för våra anställda. Ange löneanspråk vid ansökan.

Vi kommer bara att beakta sökande med behörighet.

Kontaktpersoner
Kjell Pettersson, Förskolechef, ******, ****** (Växel), ******

Postadress
KUNSKAPSKRYSSAREN AKTIEBOLAG
Storängsvägen 26 A, B3
Ebjörns väg 7
18432 Åkersberga

Skriv ut

Arbetsgivare

Plats

Anställningsform

- Heltid

ID

1342589

Utbildningsnivå

Universitet/Högskola

Liknande jobb