karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

FÃ¥ jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Verisure (Securitas Direct) en av Norges största koncerner inom säkerhet och är det företag i Norge som har kommit allra längst med att kombinera produktion, leverans och försäljning  av säkerhetsprodukter. Verisure har 160 000 larmkunder, och är ett mycket spännande och innovativt företag som nu söker efter unga och inspirerade medarbetare som vill jobba med försäljning och tjäna bra med pengar i Norge.

Vårt huvudfokus är försäljning av säkerhet (bostadslarm) till privatmarknaden i Norges största städer. Det är en konstant växande marknad med stor efterfrågan, där Verisure helt klart är den ledande levarantören. Det innebär att du som medarbetare har ett starkt varumärke i ryggen och en produkt som du kan tro på och stå för.

 

www.eRecruit.no


Vi söker fältsäljare i Stavanger

 

Varför Verisure och Norge?

Förutom mycket god lön och fördelar kan vi erbjuda en ung och inspirerande miljö, egen försäljningsskola, välrenommerad arbetserfarenhet och inte minst goda karriärmöjligheter.

Om du brinner efter att jobba med försäljning och marknadsföring - kan detta vara något för dig.

Vår huvudfokus är försäljning av säkerhet (bostadsalarm) till privatmarknaden i de största städerna i Norge. Det är en stor marknad i växt, med stor efterfrågan och Verisure är den helt klart ledande leverantören. Det betyder att du har en produkt som du kan tro på och stå för, samt ett starkt varumärke i ryggen.

Vad gäller typ av försäljning, disponerar vi allt av försäljningskanaler från kundbesök till telefon. Du kommer att få god utbildning i alla typer av försäljning med specialisering och fördjupning där du trivs bäst. Frågan är vart just du lyckas bäst och var du tjänar mest pengar?

Lönen är högre än i Sverige och suppleras av skattefördelar. Därutöver kommer du att arbeta med svenska kolleger - ca.70 % av medarbetarna är svenskar. Vi erbjuder sociala arrangemang, resor till utlandet och andra tillbud till medarbetarna.

Verisure är i ständig växt och kommer under de närmaste månaderna kontinuerligt att anställa medarbetare, så tipsa gärna en vän eller två om möjligheterna att lyckas med Verisure i Norge.

 

Verkar jobbet intressant skicka mig ett mail och ditt CV till therese@erecruit.no och kom gärna med frågor.

Vi kommer också att anställa fler människor under de kommande månaderna, så tips gärna en vän eller två om möjligheterna med Verisure i Norge

 

Kompetenskrav:

Det finns inga formella krav på jobbet förutom att en talar flytande svenska eller norska och har fläckfritt förflutet (vandel)

 

Startdatum: Omedelbart

 

Fältsäljare Stavanger, Norge

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb