Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Erfaren redovisningskonsult

Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb i en expansiv bransch?

BDO söker nu en erfaren redovisningskonsult till vårt kontor i Sollentuna. Om du vill utvecklas och bli en del utav en framgångsrik väletablerad organisation är du rätt person för oss!

Om tjänsten
Tjänsten innebär nära kontakt med våra kunder samt varierande och självständiga arbetsuppgifter såsom löpande bokföring, avstämningar, löneadministration, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Våra kunder finns inom olika branscher med varierande storlek.

Vi söker dig

  • är social, positiv och driven
  • har ca 5 års konsulterfarenhet inom redovisning och eventuellt löneadministration
  • meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult
  • vill vara med och påverka samt utveckla verksamheten i Sollentuna

Att arbeta som kvalificerad senior redovisningskonsult  hos oss ställer höga krav på servicekänsla och engagemang då vi jobbar nära våra kunder. Vi värdesätter egenskaper som initiativkraft, noggrannhet, personlig integritet samt god analytisk förmåga. Du är van att driva egna projekt och har lätt för att kommunicera med kollegor och kunder. Du har stor social förmåga och kan etablera och utveckla förtroendefulla kontakter.

Vi erbjuder
För rätt person ett konkurrenskraftigt anställningspaket med gedigen kompetensutveckling och individuell utvecklingsplan i ett företag med engagerade och kompetenta medarbetare. BDO är ett företag med högt i tak där du lätt kan vara med och påverka. Vi har en härlig stämning där medarbetarna är viktiga och vi värnar om balans mellan arbetsliv och privatliv.

Vill du bli del av en kultur där saker och ting går lite enklare, där arbetsklimatet är öppet och rakt?

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Molin på ******alternativt ****** Du är välkommen att ansöka denna tjänst via www.jurekbemanning.se

BDO i Sverige är en rikstäckande organisation av revisionsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är ca 400 medarbetare och finns representerade på ett drygt 20-tal orter i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultationsorganisation med ca******medarbetare fördelade på drygt 1000 kontor i 119 länder.

Märk din ansökan med ekonomijobb.se

Skriv ut

Arbetsgivare

BDO AB
För att utvecklas måste man trivas och för att trivas måste man utvecklas. Något vi förstår och har som ledstjärna... Mer om BDO AB

Plats

Anställningsform

- Heltid

Adress

BDO AB, Karlavägen 100, Plan 5, Box 24193, 104 51 Stockholm, Stockholms län, Stockholm

Kategori

Utbildningsnivå

Universitet/Högskola

ID

1243841

Liknande jobb