karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CCS Healthcare är en av Nordens största tillverkare av hudvård, läkemedel och hygienprodukter. Vår idé bygger på att skapa innovativa och hållbara produkter med hög kvalitet som hjälper människor i vardagen – både på arbetet och hemma.

Våra kunder finns över hela Europa men vårt huvudkontor och vår fabrik ligger i Dalarna, där CCS startade för 30 år sedan. Sedan dess har vi växt med verksamheter i både Norge och södra Sverige.

Beskrivning
Vi behöver förstärka vår Försäljningsavdelning med en erfaren Apotekskonsulent/Säljare med ansvar för region Stockholm/Mälardalen/Södermanland. 

Du rapporterar till vår Försäljningschef för egenvård och tillhör ett team av tre säljare i landet.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat utbildning av apotekspersonal, bevakning av CCS intressen ute på apoteken, samt inhämtande av marknadsinformation.

Kvalifikationer
Lämplig bakgrund är civilekonom, sjuksköterska, receptarie eller apotekstekniker med ett gediget intresse för försäljning och nära kundrelationer. Du har erfarenhet av produktförsäljning och erfarenhet av dagligvaruhandel, fackhandel och/eller Apotek. B-körkort är ett krav. 

Som person är du drivande och målinriktad samtidigt som du är lyhörd med förmåga att känna av kunden. Du är van att ta ansvar, jobba självständigt och fatta beslut på egen hand. Att skapa goda kundrelationer är en självklarhet för dig, då din personlighet präglas av hög affärsmässighet och mycket god kommunikativ förmåga. Du kan uttrycka dig väl i svenska och engelska, i både tal och skrift. 

Märk din ansökan med SaljJobb.se

Logga

Erfaren Apotekskonsulent/Säljare

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb