karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

FÃ¥ jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Setterwalls Advokatbyrå

Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonomiassistent hos Setterwalls Advokatbyrå kommer du att ansvara för all fakturering. Detta är en ny tjänst där tanken är att deras juristassistenter successivt ska lämna över sina delar av faktureringen och att denna person ska ta över. Med tiden kommer det att bli fler faktureringar att ansvara för. Du kommer att ingå i ett team om 5 personer samtidigt som du kommer ha många andra kontaktytor i organisationen.

Vem är du?
Till tjänsten som ekonomiassistent söker vi dig som är nyutexaminerad civilekonom alternativt att du har en motsvarande ekonomiutbildning. Vi tror att du är ansvarfull och har struktur i ditt arbete. Det är viktigt att du trivs att arbeta med ansvar och du är duktig på att anpassa dig till olika individer. Du är ambitiös och driven samtidigt som du är en social och utåtriktad person som sprider glädje i teamet. Du har mycket goda kunskaper inom office-paketet. Du: • är ansvarfull och organiserad • är proaktiv och ambitiös • är positiv och en glädjespridare • har intrigitet och respekt för sekretess

Du erbjuds
Du erbjuds i tjänsten som ekonomiassistent hos Setterwalls Advokatbyrå att få arbeta på en av dem störa advokatbyråerna. Som nyutexaminerad får du chansen att knyta kontakter och få erfarenhet av ekonomi och att arbeta på en ekonomiavdelning. Setterwalls sitter i mycket fina lokaler centralt i Stockholms innerstad. Start: dec/jan Anställningsform: Provanställning I denna rekryteringsprocess samarbetar Setterwalls Advokatbyrå med Jurek Rekrytering och Bemanning. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringkonsult Rakel Jarl på 070-972 13 52 alternativt rakel.jarl@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande!

Om företaget
Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Vi är ca 260 medarbetare, varav 190 jurister. Alla med ett gemensamt fokus – att våra klienters affärer ska bli mer framgångsrika.

Rakel Jarl
rakel.jarl@jurekbemanning.se
070-972 13 52

Ekonomiassistent till Setterwalls Advokatbyrå

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb