Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Ekonomiassistent till leverantörsreskontra på IT-bolag

Jurek Bemanning

Arbetsbeskrivning
Som ekonomiassistent hos vår kund, som är ett IT-bolag, kommer du arbeta på avdelningen för leverantörsreskontra. Detta innebär att du ansvarar för kontering av omkostnadsfakturor, hantering av kreditfakturor, räntefakturor och påminnelser. Även övriga arbetsuppgifter relaterade till leverantörsreskontra kan ingå i arbetsuppgifterna.

Vem är du?
Till tjänsten som ekonomiassistent söker vi dig som arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, med fokus på konteringar, gärna inom större organisationer. Som person bör du vara glad, mycket snabb och drivande, eftersom det är ett högt tempo inom organisationen. Du bör också vara mycket noggrann, lättlärd och villig att lära dig mer och utvecklas inom ekonomiområdet.

Du erbjuds..
Är du rätt person för oss erbjuds du en utvecklande tjänst inom en energifylld organisation med högt tempo. Tjänsten ingår till en början i vår uthyrningsverksamhet och beräknas pågå i minst 6 månader, med goda möjligheter till anställning direkt hos kunden efter detta. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Molin, på ******alt. ******. Då urvalet sker löpande är du varmt välkommen att ansöka tjänsten via www.jurekbemanning.se så snart som möjligt!

Om företaget
Vår kund är en stor, väletablerad leverantör av IT-struktur.

Start:
Omgående.

Lön:
Enligt ök.

Sista ansökningsdag
Snarast!

Sara Molin
******
******

Skriv ut

Arbetsgivare

Plats

Anställningsform

- Heltid

Adress

Biblioteksgatan 11, Stockholms län, Stockholm, 111 46 Stockholm

Kategori

Utbildningsnivå

Arbetslivserfarenhet, Gymnasium

ID

1244942

Liknande jobb