karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

\"Logo\"

Mettler-Toledo söker en driven och kreativ Säljare med placering i Stockholm

\"säljare

Vi erbjuder dig ett spännande jobb i ett internationellt företag med marknadsledande position och varumärke. Du kommer att arbeta med marknadens mest innovativa och kvalitativa produkter. Som nyanställd får du en gedigen introduktion och fortlöpande produktutbildningar.

I rollen som säljare hos Mettler-Toledo kommer du att bearbeta både befintliga och nya kunder. Stort stöd finns att få i företagets CRM-system. Du arbetar inom säljavdelning Lab och har ett eget distrikt som omfattar bl a Uppsala, Göteborg och Umeå. Du får räkna med en hel del resande. Du bearbetar laboratorier inom främst läkemedelsindustrin, universitet och livsmedelsföretag och säljer företagets produkter inom Liquid handling, dvs pipetter och spetsar. Du rapporterar direkt till Nordiska Affärsområdeschefen vid kontoret i Hammarby-Sjöstad i Stockholm. Här finns även innesälj och säljsupport. Du kommer att få eget budgetansvar för dig och för ditt affärsområde. 

Du kommer till ett stabilt internationellt företag med ambitioner. Du får stora möjligheter att påverka din lön och din framtid. Du kommer att erbjudas fast lön samt provision, tjänstebil och de verktyg du behöver för att lyckas. Mettler-Toledo har kollektivavtal och du kommer att få ett omfattande introduktionsprogram, allt för att skapa de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas.

Vi letar efter dig som:

  • Har minst två års erfarenhet av försäljning.
  • Har god kommunikations- och förhandlingsförmåga.
  • Är självgående och kan planera ditt eget arbete efter givna tidsramar.
  • Är resultat och målorienterad.
  • Uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska, i tal och i skrift.
  • Har god datavana, behärskar officepaketet och databashantering.
  • Har minst B-körkort.

Har du branscherfarenhet och erfarenhet av CRM och pipeline management så är det meriterade för denna roll.

För att lyckas krävs att du har driv och initiativkraft. Du har viss erfarenhet från försäljning, men din attityd och inställning ar viktigast. Du måste vara driven och affärsorienterad, ha ambition, vilja att prestera och nå målen. Gymnasiekompetens är ett krav och eftergymnasial utbildning är meriterande. 

Tjänsten är ett ettårigt vikariat med chans till fast anställning. Tillträde månadsskiftet oktober/november.

Ansöker gör du snarast via vår hemsida www.rubino.se under rubriken ”lediga tjänster” då vi intervjuar löpande. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsult Peter Zethraeus på 0733-103608. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!

Mettler-Toledo AB säljer vågar och vägningssystem samt analys- och processinstrument för tillverkningsindustri och laboratorier. Företaget är representerat i fler än 100 länder och har tillverkning på 15 platser runt om i världen, bl a i Schweiz, Tyskland, USA och Kina. Koncernen, med huvudkontor i Schweiz, är noterat på New York Stock Exchange. Totalt har koncernen nära 12.800 anställda och omsatte 2012 drygt 2.4 miljarder USD. I Norden är det 154 anställda, varav ett 90-tal i Sverige. Läs mer på: www.mt.com.

 

logo

Driven säljare till Mettler-Toledo, Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb