karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

\"\"

Vilka vi är
Iceberry är ett nystartat high-end konsultbolag med kontor i hjärtat av Stockholm, alldeles vid Stureplan. Vi har även verksamhet i Malmö/Lund-regionen, samt partnerbolag i Polen, med verksamhet även i England och Norge.

Vårt mål är att bli ett av de bästa konsultbolagen på marknaden där du som konsult är en av företagets viktigaste beståndsdelar. För att bli bäst på något krävs mycket energi och motivation. Därför vill vi bygga bolaget runt individen istället för tvärtom som många andra konsultbolag annars gör. Det betyder att vårt fokus ligger på just dina intressen och ambitioner, där vi tillsammans kommer sätta upp en plan utifrån din potential och erfarenhet, för att nå dina och våra mål tillsammans. Vi är inte nöjda förrän alla parter är nöjda.

Vi vill jobba med dem som har höga ambitioner och som förstår värdet av att ge service och leverans på högsta nivå med stort engagemang och som är professionella i alla lägen. Om du är en av dem så kommer du ha all chans i världen att kunna påverka din egen utveckling både karriärmässigt och lönemässigt. Du har stor frihet under eget ansvar med företaget som stöd i ryggen när det behövs.

Vilka vi söker
Vi söker framförallt dig som har flera års erfarenhet och gärna har jobbat inom konsultbranschen tidigare (dock inget krav) och som vill fokusera på din vidareutveckling framåt.

Java-utvecklare
Vi söker en eller flera duktiga och erfarna Java-utvecklare med mycket goda kunskaper inom Java EE, och/eller Java SE.

Ditt fokus kan ligga inom både Front-end och/eller Back-end utveckling och gärna med god erfarenhet inom något eller några av av följande ramverk och områden men inget krav:

  • Spring
  • Hibernate
  • Webservices
  • JCat
  • Erlang Common Test
  • Maven
  • Jenkins
  • Ant
  • Windows- och Linux-miljö
  • Eclipse (IDE)

Den vi söker ska vara van att jobba såväl enskilt som i team. Som person bör du vara driven, resultatorienterad, lyhörd, social och flexibel och har väldigt lätt för att hantera olika typer av personligheter på ett diplomatiskt vis.

Det är meriterande om du har jobbat i konsultrollen tidigare eller i roller där du har kommit i kontakt med kunder. Du bör ha lätt för att kommunicera och ha goda språkkunskaper inom svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt. Du sätter alltid kunden i första hand och förstår värdet av att ge professionell service och en leverans av högsta nivå.

Vi ser fram emot din ansökan. Välkommen till Iceberry!

DRIVEN JAVA-UTVECKLARE, MALMÖ/LUND

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb