karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

K-rauta genomgår en stor förändring där ambitionen, viljan och tempot är högt. Vi är ett energiskt team som tror på människor, har kul och älskar utmaningar.

Nu söker vi en dedikerad IT-tekniker till vår IT-supportavdelning. I ditt arbeta ingår att stödja varuhusen och servicekontoret. Du blir supportspecialisten i gruppen för support och underhåll av K-rautas IT-system och utrustning.

Du arbetar i ärendehanteringssystem med ärenden i första/andra nivå, hjälper användare via telefon, eskalerar problem till rätt part samt prioriterar och övervakar. En del av arbetet innebär att utföra dokumentationsarbete relaterat till användarstöd och systemförvaltning. Eftersom K-rauta genomgår stora förändringar, kommer arbetet innebära deltagande i utvecklingsprojekt.

Utbildning/Erfarenhet

Du har bred grundläggande IT-teknisk kompetens och ett intresse för hur IT och teknik kan stödja vår verksamhet. Du ser snabba och enkla lösningar på tekniska problem, utan att kompromissa på kvaliteten. Du är i din yrkersroll serviceinriktad, tillgänglig och lösningsorienterad.

Vi ser att du har en gymnasial eller eftergymnasial utbildning som system/nätverks/IT-tekniker, eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har bred erfarenhet att arbeta med Microsofts klientoperativ.

Erfarenhet av supportarbete, ärendehantering samt arbete enligt ITIL-processer är meriterande. Är du junior så vägs det upp med attityd och nyfikenhet.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk. Du är en kommunikativ lagspelare som snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter och är duktig på att anpassa dig till nya situationer.

Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vid frågor om tjänsten, ta kontakt med vår IT-chef.

Vi tillämpar personlighetsanalys och bakgrundskontroller som urvalskriterier i alla våra rekryteringar.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök senast:
Omgående

Viktiga uppgifter:
Annonsör:
K-rauta AB

Ref.nr: 2920873939
Tjänstens omfattning: 100%
Tillsvidareanställning, Provanställning tillämpas
Antal jobb: 1

Kontaktinfo:
Marcus Wolf
IT-chef
(+46) 070-431 69 55

Driven IT-tekniker till IT-avdelningen Servicekontoret - K-rauta AB

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb