Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Ansök nu
Du ansöker på arbetsgivarens hemsida
Klicka för att gå till ansökningssidan

Drifttekniker

ID-74576

Beskrivning

Just nu söker vi en drifttekniker till Veolias avtal för Arla Foods i Vimmerby. Veolia ansvarar för energitillförseln i form av ånga och värme, samt för driften och underhållet av den utrustning som krävs för att producera kyla, el och tryckluft till fabriken. I uppdraget ingår att tillsammans med Arla utveckla och optimera energiförsörjningen för att minska kostnaderna och anläggningens påverkan på miljön. Du kommer att ingå i ett team av fyra skickliga drifttekniker.

Som drifttekniker ansvarar du för drift och underhåll av pannorna, samt media på anläggningen.  

Kvalifikationer

  • Teknisk utbildning på minst gymnasienivå
  • Några års arbetslivserfarenhet som drifttekniker, mekaniker eller fastighetstekniker
  • Kunskap i kyla, ventilation, värme eller styr- och regler
  • Erfarenhet av pannskötsel är meriterande
  • Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
  • God kompetens inom tekniska hjälpmedel så som dator, surfplatta, Excel m.m.
  • God förmåga att kommunicera med kunder
  • B-körkort är ett krav

För att trivas i rollen som drifttekniker har du ett brinnande intresse för teknik och mediainstallation, samt vara driven och strukturerad med dokumenterad bred erfarenhet av drift och underhåll. Du bör även vara serviceinriktad och uppskatta kontakten med kunder, samt kunna arbeta självständigt så väl som i grupp.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. 

Stämmer detta in på dig och hur du vill jobba?

Anta utmaningen och ansök, märk din ansökan med tjänst och annons-ID. Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta platschef Mikael Pettersson, tfn 070-519 87 37 eller Recruitment Manager Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20.

Veolia är världsledande inom optimerad resurshantering. Med 174 000 anställda världen över utformar och tillhandahåller vi lösningar inom energi, vatten och avfall som bidrag till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Vi hjälper städer och industrier att hantera, optimera och göra det bästa av sina resurser för att främja övergången mot en cirkulär ekonomi. Vår globala omsättning uppgick 2015 till 24,96 miljarder euro. I Norden är Veolia omkring 1 200 anställda med verksamhet i Sverige, Norge och Finland och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.

Jobb

 Tekniker

Primär plats

 Sverige-Jönköping-Vimmerby

Ledig tjänst

 16 mar 2017, 15.13.11

Befattningstyp

 Tillsvidareanställning - Kontraktets varaktighet inte specifierad

Arbetstid

 Heltid

Befattningsnivå

 MedarbetareUtbildningsnivå Gymnasium

Ansök nu
Du ansöker på arbetsgivarens hemsida
Klicka för att gå till ansökningssidan
Skriv ut

Arbetsgivare

Veolia
Veolia är världsledande inom optimerad resurshantering. Med 174 000 anställda världen över utformar och... Mer om Veolia

Plats

Anställningsform

- Heltid/Deltid

ID

1811149

Utbildningsnivå

Gymnasium

Liknande jobb

Tipsa dina vänner