Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Chief Projekt Manager/Bid Manager sökes för långt uppdrag

OBS: ANSÖKNINGSTIDEN HAR PASSERAT!

Visa aktuella jobb i denna kategori.

Arbetsgivare Lernia Bemanning AB

Webbplats http://www.lernia.se

Lernia AB
Arbetsuppgifter

För vår kunds räkning söker vi en ansvarig projektledare med stor erfarenhet från upphandlingar, anbudsförfaranden och strategiska frågor. Du får gärna komma från fordonsindustrin, men självklart är kandidater från andra branscher lika intressanta, då din personlighet och erfarenhet inom arbetsområdet är avgörande.Arbetsuppgifter
• Introduktion och implementering av anbudsprocesser och dokumentation

• Ansvara för anbudsprocessen i nya upphandlingar, från ax till limpa

• Skapa och leda ett arbetslag som jobbar med anbud och bidrag från olika intressenter i samarbete med avdelningar som teknik och utveckling, sälj, produktägare, finans och juridik.

• Förbereda och granska tekniska och ekonomiska aspekter i inkomna bud.

• Se till att rätt produkter och tjänster är inkluderade i priset mot våra kunder

• Riskbedömningar och riskhantering genom hela anbudsprocessen

• Planera och genomföra sammanträden i bl.a. storyboarding, granskningar och samordning av styrelsemöten.

• Dokumentframtagning och leverans av färdiga handlingsplaner/bud.

• Anbudsbudgetering

• Förstå och lösa komplexa tekniska, strategiska och ekonomiska frågor

• Ansvara för all buduppföljning både internt och externtFormell kompetens

För att lyckas i rollen som Chief Projekt Manager ser vi att du har en utbildning i ekonomi eller som ingenjör. Du ska också ha erfarenhet från minst två av tre följande områden: ITS/Telematik, IT, kollektiv transport och verksamhet inom buss-branschen.
Vidare behöver du även behärska Engelska samt Spanska och/eller Portugisiska då en stor del av kontakten sker med parter runtom i världen, huvudsakligen i Sydamerika och Asien.


Personliga egenskaper

Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper och din integritet. Du som söker ska vara en given ledare med förmågan att delegera och vara effektiv i din kommunikation, både skriftligt och verbalt. Du ska också vara en självsäker men lyhörd person med öppenhet för lagmedlemmarnas åsikter och idéer. Att leverera under tidspress och hålla utmanande deadlines hör till din vardag och du känner dig bekväm med att fatta snabba beslut och göra rätt prioriteringar. Eftersom detta är en roll med många kontaktytor krävs det stora interpersonella färdigheter och stor samarbetsförmåga, internt som externt.

Långa arbetsdagar och resor kan förekomma inför viktiga deadlines, vilket ställer krav på flexibilitet och ihärdighet. När det gäller språkkunskaper, ska du, förutom engelskan, även behärska spanska eller/och portugisiska på hög nivå (meriterande med båda).Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Uppdragets startar så fort vi hittat rätt kandidat och sträcker sig hela 2013, med möjlighet till förlängning. Placeringen är hos vår kund i Göteborg på heltid och vi erbjuder fast månadslön.

Om du kan se dig själv i denna roll, tveka inte att söka den så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.Information

Vår personal är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på vår personal. Våra värderingar är pålitlighet, affärsmässighet, Lika och unika vilket genomsyrar vårt dagliga arbete. Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Din anställning hos Lernia Bemanning omfattas av gällande kollektivavtal och vi erbjuder bland annat kompetensutveckling och friskvård.
Lernia är vägen framåt

Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Skriv ut

Arbetsgivare

Annonsen kommer från Platsbanken AMV

Plats

Anställningsform

- Heltid

ID

1385086

Utbildningsnivå

Universitet/Högskola