Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

C-kort och student?

OBS: ANSÖKNINGSTIDEN HAR PASSERAT!

Visa aktuella jobb i denna kategori.

Arbetsgivare Lerums kommun- Almekärrsskolan

Webbplats http://www.lerum.se

Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas.
Komet söker för kunds räkning en riktigt social lastbilschaufför med C-kort. Vår kund ett av Sveriges största bröddistributörer. Vår kund vill egentligen inte bli störst utan vill bara vara bäst. Bäst på distribution. Bäst på service. Bäst på produktinnovation. Bäst på färskt och naturligt gott bröd utan konserveringsmedel. Det räcker långt. Uppdraget som chaufför sträcker sig på heltid över sommaren och forstätter som extrajobb under hösten. Vi tror därför att du är student och vill jobba extra under terminerna och heltid under sommaren.Arbetsuppgifter:
Som chaufför är din uppgift att distribuera kläder från anläggningen i Partihallarna ut till kunder runt om i Göteborg. Du kär företagets ansikte utåt vilket ställer krav på social kompetens och gott bemötande av kunder. För tjänsten krävs det gott lokalsinne och det är en fördel om du bor i Göteborg med omnejd. Körkort C samt yrkesförarbevis är ett krav.Är du personen vi söker?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det krävs att du är social och framåt och brinner för service då du kommer att vara företagets ansikte utåt. Vidare är du fysiskt stark då det kan vara tungt att lasta och lossa pallar medbröd. Du är en van bilförare och är väl bekant med geografin runtomkring Göteborg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!Du kommer att ingå i Komets uthyrningsverksamhet under uppdraget.Start: oktober
Omfattning: deltid, extra vid behov
Arbetstid: 7-16
Skriv ut

Arbetsgivare

Annonsen kommer från Platsbanken AMV

Plats

Anställningsform

- Heltid

Adress

Västra Götalands län, Lerum

Utbildningsnivå

Universitet/Högskola

ID

1323779

Liknande jobb