Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Beroendemottagningen i Jakobsberg söker Öve...

OBS: ANSÖKNINGSTIDEN HAR PASSERAT!

Visa aktuella jobb i denna kategori.
Beroendemottagningen i Jakobsberg söker

Överläkare i allmän psykiatri

Arbetsplats:
Beroendecentrum Stockholm, sektionen för specialiserad beroendevård i Nordvästra Stockholm, Järfälla beroendemottagning, Riddarplatsen 4, Jakobsbergs centrum.

Landstingets beroendemottagning är sedan flera år integrerad med kommunens missbrukarvård och kommer att tillsammans med delar av psykiatrin under september månad flytta in i nyrenoverade lokaler centralt i Jakobsberg. Mottagningen kommer då att möta vårdbehovet i öppenvård för patienter med beroenderelaterad problematik från Järfälla kommun.

Arbetsuppgifterna består av mottagningsarbete med bedömningar, utredningar och behandling tillsammans med det övriga teamet av i första hand den beroenderelaterade problematiken. Uppdraget som överläkare innebär ett medicinskt ledningsansvar med implementering och utveckling av evidensbaserade behandlingsmetoder och samverkan med vårdgrannar. Arbetet sker i nära samarbete med Beroendecentrum Stockholms övriga behandlingsutbud.

Tjänstgöringen förutsätter såväl egna initiativ med självständigt arbete och gott omdöme som samarbetsförmåga och intresse av att utveckla gemensamma vård - och behandlingsstrategier för patientgruppen. Under hösten kommer ett subspecialiserat team med anställda från kommunen, psykiatrin och beroendevården att arbeta med patienter med komplexa vårdbehov utifrån en särskild satsning från kommunen och landstingets vårdgivare.

Kvalifikationer:
Specialistkompetens i allmän psykiatri. Erfarenhet av beroendevård/missbrukarvård är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid, tillsvidare

Lön
Individuell lönesättning.

Kontaktpersoner
Sven Westerlund, ******

Fackliga företrädare
Sthlms läkarförening, Lena Hansson, tfn******

Ansökan skickas till:
Beroendecentrum Stockholm
Personalhandläggare Agneta Tesander
Box 17914
118 95 Stockholm


Sök tjänsten genom formuläret nedan


Sista ansökningsdag******
Ange referens: SLSO-06-960

Arbetsgivare
STOCKHOLMS LÄNS SJUKVÅRDSOMRÅDE
Skriv ut

Arbetsgivare

Kategori

ID

13900

Liknande jobb