karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bemanningscenter

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som timavlönad (timmis) inom vård och omsorg, förskolan, städ och kost. Vi är särskilt intresserade av dig som har en formell utbildning.
Gör din intresseanmälan direkt här nedan. Har du inte fått återkoppling inom 14 arbetsdagar så finns inte behovet för tillfället.

Timavlönad
Om du saknar formell utbildning, så kan du få arbeta som timavlönad upp till 250 dagar. När du har kommit upp i max 250 arbetsdagar som timavlönad kommer du att kallas till ett samtal med den chef där du har gjort mest arbetstid, för att följa upp hur arbetet har fungerat. Om arbetet har fungerat bra och du har formell utbildning kan du fortsätta som timavlönad, saknar du formell utbildning kommer du att uppmanas att söka en lämplig utbildning och du kommer samtidigt att avslutas som timavlönad.
Registerkontroll vid anställning

Personer som erbjuds arbete eller praktik inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg ska visa ett utdrag ur polisens belastningsregister innan de får börja sitt arbete eller sin praktik. Detsamma gäller för verksamheterna inom HVB-hem (hem för vård och boende som tar emot barn) samt inom LSS verksamhet med insatser åt barn med funktionshinder.
Förutom ovanstående som är lagreglerat finns sedan i mars 2008 ett Socialnämndsbeslut som innebär att utdrag ur belastningsregistret ska omfatta all verksamhet inom LSS-sektionen samt inom kommunpsykiatrin
Lagstiftningen om registerkontroll syftar till att stärka barns och ungas skydd mot sexuella och andra grova brott. Det är Rikspolisstyrelsen som lämnar ut utdrag ur belastningsregistret och det är den som söker anställning eller praktik eller tilldelas arbete som ska söka ett registerutdrag och visa upp det.

Arbetsgivare är skyldig att genomföra registerkontrollen.

Märk din ansökan med Karriärguiden.se

Logga

Bemanningscenter - vikarie/timanställd

Företag Falu kommun
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb