karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? 

Förskoleförvaltningens huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Vi lockar kompetenta medarbetare genom att erbjuda spännande uppdrag, trygga anställningar och en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Vi är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling och nya karriärvägar. 

Hos oss får du möjligheten att vara en del av något unikt i Sverige. Vi är landets största förskoleförvaltning, med många blickar på oss. Det ger oss stora möjligheter och skyldigheter att påverka vardagen för våra barn. Det sägs att den svenska förskolan är ett föredöme med hög kvalitet och god tillgänglighet. Förskolan i Malmö ska vara ett föredöme för den svenska förskolan. Kort sagt - barnens bästa förskola! 

Karlshög är en tvåavdelnings förskola som ligger bredvid Karlshögsskolan i stadsdelen Håkanstorp. Förskolan är en friliggande enplansbyggnad och har en egen härlig gård för aktiviteter. De har också 3 cargocyklar som ger möjlighet att, tillsammans med barnen, utforska Malmö. 
Lokalerna på Karlshög ger goda möjligheter till gruppindelning, projektarbete och samarbete mellan avdelningarna. Grundbemanningen på avdelningarna är två förskollärare och en barnskötare. Karlshög har tillagningskök med ett köksbiträde som sköter alla kökssysslor. 
Förskolan har barnens bästa i fokus och är nu inne i ett spännande utvecklingsskede där utmanande, lutsfyllda och utvecklande miljöer ska skapas för att barnens nyfikenhet och experimentlust ska frodas. Projektarbeten är på gång där du, tillsammans med barnen, har möjlighet att påverka utformningen av verksamheten. Är du en drivande och kreativ barnskötare som skulle tycka det var roligt att skapa och tänka nytt är detta kanske jobbet för dig! 
På Karlshög arbetar vi med barns delaktighet och inflytande där pedagogisk dokumentation är ett av våra arbetsredskap. Leken är en viktig del av vardagen på förskolan och vi strävar efter att barnen ska utveckla sin kreativa förmåga genom våra olika miljöer och material. 
Som barnskötare på Karlshög är du en del av förskoleområde N12 som består av fem förskolor där samarbete mellan förskolorna är en självklarhet. Ledningen består av förskolechef, två biträdande förskolechefer samt två förste förskollärare, som båda är mycket engagerade och har erfarenhet av pedagogistauppdrag. Vi har också ett pedagogiskt utvecklingsteam med olika kompetenser knutet till våra verksamheter.

Arbetsbeskrivning

Som barnskötare arbetar du utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför, och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Du är väl insatt i förskolans rutiner och kan skapa en positiv atmosfär. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och är insatt i läroplanen. 
Du bör ha minst ett års erfarenhet från arbete i förskola. 
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. 

För att lyckas i rollen som barnskötare tror vi att du är 
• Samarbetsvillig 
• Lyhörd 
• Engagerad 
• Nyfiken 
• Kreativ

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön. 

Tillträde: Tillträde 1 december eller efter överenskommelse. Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2016-11-06

Referensnummer: 172-1727

Kontaktpersoner

  • Marie Jönsson
  • Bitr. förskolechef
  • 073-201 85 03
  • Annica Boras
  • Förskolechef
  • 0734-012 129

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta utdrag kan beställas på 
http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/skola_barnomsorg/ 

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i Din digitala ansökan, så var noga med att föra in alla meriter Du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. 

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

För mer information: http://www.malmo.se

Logo

Barnskötare sökes till Karlshögs förskola

Företag Malmö stad
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb