karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Huddinge kommun omfattar både vackra natur- och friluftsområden och storstadens bekvämligheter. Här finns bostäder och arbetsplatser där människor kan utvecklas och må bra. Huddinge kommun kännetecknas av mångfald, omtanke och stark framåtanda. Tillsammans skapar vi en hållbar framtid för alla som bor och arbetar här.

Inom barn- och utbildningsförvaltningen har vi påbörjat ett arbete med en gemensam pedagogisk plattform för alla våra skolformer. Barn och elever i Huddinges förskolor och skolor ska mötas av samma syn på pedagogiskt ledarskap och lärande, oavsett hur gamla de är eller var de bor. Plattformen grundar sig i forskning och beprövad erfarenhet eftersom vi alltid strävar efter att arbeta med det som ger resultat.

Barn- och utbildningsförvaltningen har engagerade medarbetare, som på olika sätt uppmuntras att dela med sig av goda idéer och arbetssätt till andra. På detta sätt bidrar våra medarbetare till att den pedagogiska verksamheten utvecklas och att vi får en trivsam arbetsmiljö. 

Barnskötare/resurs till Balingsnäs förskola

Barn- och utbildningsförvaltningen

Tillsvidare, heltid från och med 2015-08-03
Tjänsten tillsätts
under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Enhetsbeskrivning
Balingsnäs förskola ingår i Sjödalens förskolor som alla ligger i närheten av centrala Huddinge. Förskolan  har fyra avdelningar med barn i åldrarna 1-5 år där alla, både pedagoger och barn har ett nära samarbete med varandra. Förskolan har stora, rymliga lokaler och en stor gård och närhet till parker och skogen vilket gör det möjligt att ha verksamhet även utanför förskolan. Barnens pedagogiska miljö är både stimulerande och rolig.

Om arbetet
Som barnskötare i Huddinge kommun omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete, bland annat med hjälp av pedagogisk dokumentation. Tillsammans med ansvarig förskollärare och övriga kollegor skapar du förutsättningar för barnens lärande och utveckling genom att stötta det enskilda barnet, utmana normer och arbeta aktivt mot diskriminering. I arbetet som barnskötare bildar omsorg, fostran och lärande en helhet. Du har ett positivt förhållningssätt, där barnet alltid står i fokus och bemöter alla med omtanke, vänlighet och respekt. Du har en förmåga att såväl se till det enskilda barnets som gruppens behov och skapar tillsammans med barn och kollegor en miljö som främjar barnets utveckling och lärande.
På ett positivit sätt bemöter du barn och vuxna utifrån förskolans värdegrund. Som barnskötare ska du planera och utvärdera arbetet, samt aktivt leda barngruppen. Du kommer även att följa upp den årliga planeringen tillsammans med övrig personal.
Du kommer att arbeta med ett barn med funktionshinder

Din profil
Vi söker dig som är utbildad barnskötare, är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet. Du har goda IT-kunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi ser gärna att du arbetat i en större organisation eller har erfarenhet från kommunal verksamhet.
Du ska ha erfarenhet av arbete med barn med funktionshinder

Som person är du trygg och har en förmåga att känna tillit och omtanke. Du är tydlig och lyhörd i din kommunikation och van att anpassa ditt sätt att kommunicera efter rådande situation. Du är positiv och lösningsfokuserad, samt har förmåga att entusiasmera och skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Du arbetar strukturerat och analyserar och reflekterar tillsammans med både kollegor och barn. Du har ett situationsanpassat arbetssätt, ett prestigelöst förhållningssätt och en vilja att utvecklas i din yrkesroll.

Upplysningar

Leena Norder förskolechef 08-535 305 99
Monica Marzocchelli Wiklund biträdande förskolechef 08-535 305 64

Sista ansökningsdag

2015-06-08

BUF:2015:316

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Barnskötare/resurs till Balingsnäs förskola

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb