karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsterapeut/Leva livet inspiratör sökes till Balder vård- och omsorgsboende, Uppsala.

Företag Forenede Care
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Arbetsterapeut/Leva livet inspiratör sökes till Balder vård- och omsorgsboende, Uppsala.

Arbetsterapeut/Leva livet inspiratör sökes till Balder vård- och omsorgsboende, Uppsala.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Balder vård- och omsorgsboende, uppdelat på en demensavdelning och två omvårdnadsavdelningar ligger centralt beläget i hjärtat av Uppsala med gångavstånd till resecentrum. Här bor 51 äldre och funktionshindrade.

Balder är ett boende som har vårdhund i sin verksamhet för att kunna ger mer livsglädje och livskvalitet till våra boende. Inom verksamheten finns sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, undersköterskor, vaktmästare, aktivitetsansvarig, gruppledare och verksamhetschef.

Vi erbjuder äldre och funktionshindrade vård, omsorg och service av hög kvalitet genom en personlig, effektiv och kundanpassad organisation. För att lyckas med detta måste vi bl.a. ha motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.

Vi eftersträvar en varm och god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för våra medarbetare. Förenade Care bedriver vård- och omsorgsboenden samt hemvård i Uppsala och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av att tillgodose de behov de boende har utifrån varje individs förmåga, att handleda personalen och göra bedömningar samt därefter tillhandahålla de hjälpmedel som behövs. Som arbetsterapeut är du även ansvarig för medicintekniska produkter.  Vi arbetar i team och du kommer att ha ett nära samarbete med sjukgymnast, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Du är en del i ledningsgruppen och arbetar tillsammans med övrig HSL-personal för att utveckla verksamheten.

Som Leva livet inspiratör har du ansvar för att planera, skapa samt utföra gemensamma och individuella aktiviteter för våra vårdtagare utifrån deras önskemål och behov. Du kommer att vara samordnare för våra aktivitetsombud på avdelningarna och tillsammans med dessa hitta aktiviteter som stimulerar våra vårdtagares alla sinnen. Tillsammans skapar vi en aktiv och meningsfull vardag för våra vårdtagare. Varje människa, varje möte och varje stund är viktig och unik. Ni kommer att delta i fester, högtider, dagsutflykter samt andra evenemang för våra boende. I dina arbetsuppgifter ingår att närvara vid anhörigträffar samt ha löpande anhörigkontakt. 

KVALIFIKATIONER (utbildningsnivå)
Du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Du ser möjligheter i stället för hinder och har ett flexibelt och kreativt arbetssätt samt ett intresse av att arbeta med verksamhetsutveckling. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget med vårdtagarnas bästa i fokus.

Vi ser gärna att du är kreativ och fantasifull samt har ett varmt och öppenhjärtligt bemötande gentemot våra vårdtagare, deras anhöriga samt övriga samarbetspartners.

Du skall ha god kännedom i dokumentation enligt HSL och ha god datakunskap.

KRAV (ex: körkort, språk eller kön)
Arbetsterapeututbildning. Behärska svenska språket väl i tal och skrift.

ARBETSTID/VARAKTIGHET   
Vikariat 1år med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänstgöringsgrad 100 %, varav 50 % som arbetsterapeut och 50 % som Leva livet inspiratör. Tjänstgöring mån-fre, dagtid.

Tillträde
160125 eller enligt överenskommelse

LÖN
Månadslön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Höjdrodergatan 19
212 39 Malmö

Vårt motto är Omtanke-Vänlighet-Service

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala. Kontaktpersoner Lena Gustavsson Verksamhetschef 018-727 75 01 Roland Sundqvist Stf. verksamhetschef 018-727 24 00

Dela detta jobb

Arbetsterapeut/Leva livet inspiratör sökes till Balder vård- och omsorgsboende, Uppsala.

Forenede Care