Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Ansvarig för IQs nätverk

Välkommen som ny kollega hos oss på IQ – ansvarig IQs nätverk

IQ verkar för ett smartare förhållningssätt till alkohol. Inom ramen för detta arbete har vi samlat ett stort nätverk av aktörer som verkar inom alkoholområdet. Nu söker dig som ska ansvara för IQs verksamhetsområde nätverk. I rollen kommer du får stort ansvar för att nå ut och skapa medvetenhet och engagemang inom IQs frågor.

• Strategiskt såväl som operativt ansvar för det löpande arbetet med insatser inom IQs nätverk.
• Övergripande ansvar för att säkerhetsställa en helhet i IQs insatser inom nätverket, för att värna och bygga IQs identitet över tid.
• I rollen ingår även att projektleda enskilda insatser och evenemang. I detta ingår att samverka med externa partners samt att förankra internt och integrera med IQs övriga verksamhetsområden.

IQ har ett stort nätverk och vi arbetar med många partners. Däremot är antalet medarbetare få vilket skapar en stor delaktighet, breda roller och möjlighet till direkt påverkan och snabba beslut. Detta innebär även att samtliga roller innefattar såväl strategiska som operativa uppgifter och ett visst administrativt ansvar. Tjänsten är tillsvidare med provanställning i sex månader och du rapporterar till vd.

Om dig
För att vara aktuell för tjänsten har du relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring. Du är en erfaren projektledare med erfarenhet av förebyggande arbete. Du är en skicklig och analytisk kommunikatör, har en god förmåga att planera och prioritera, har erfarenhet av att lägga och följa upp budgetar samt av att arbeta målinriktat för att nå goda resultat. Det är meriterande om du har erfarenhet från ideell sektor eller idéburen verksamhet.

Som person är du driven, nyfiken och ser möjligheterna i olika tillfällen och situationer. Du är en relationsbyggare som inser vikten av samarbete, du trivs med att kommunicera och föreläsa, och du en stjärna på att bygga nätverk och knyta kontakter. Det är en förutsättning att du är omvärldsorienterad och har ett intresse och engagemang i frågor som rör IQs uppdrag.

Om IQ
IQ verkar för ett smartare förhållningssätt till alkohol. Vi har skapat ett nätverk av aktörer inom alkoholområdet, vi genomför olika kommunikationsinsatser samt tar fram kunskapsunderlag inom aktuella alkoholfrågor. IQ arbetar inom tre verksamhetsområden; Kommunikation, Nätverk och Kunskap. IQ är ett fristående dotterbolag till Systembolaget. För mer information och exempel på insatser vi genomfört, besök IQ.se.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Juan-Pablo Roa, VD, tel******.

Behöver du hjälp med din registrering är du välkommen att kontakta Lön & HR Support, tel******.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan, vilken leder till Systembolagets webbplats, som vi samarbetar med i denna rekrytering. Senast den 1 februari vill vi att du registrerar din ansökan. Ansök så snart som möjligt då ansökningar kommer hanteras löpande. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail eller brev. Ansök här: http://system.easycruit.com/vacancy/1162429/81086?iso=se

Skriv ut

Arbetsgivare

Systembolaget
Mer om Systembolaget

Plats

Anställningsform

- Heltid/Deltid

ID

1802490

Liknande jobb