Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Ansök nu
Du ansöker på arbetsgivarens hemsida
Klicka för att gå till ansökningssidan

Administratör

ID-74735

Beskrivning

Till vårt uppdrag för Lejonfastigheter i Linköping söker vi nu en administratör till ett vikariat på ca. 6 månader med möjlighet till förlängning.

Veolias uppdrag innefattar drift och underhåll av skolor, förskolor, omsorgsfastigheter och en del specialfastigheter. Enheten bestar av omkring 30 medarbetare med kompetens främst inom fastighetsdrift och teknik. Vi erbjuder en positiv arbetsplats med en härlig gemenskap där vi arbetar i ett högt tempo tillsammans.

Som administratör på Veolia är du platschefen behjälplig i det dagliga administrativa arbetet innefattande fakturering, tidrapportering, planering, styrning och uppföljning av verksamheten, samt är kontaktperson gällande administrativa ärenden. 

Kvalifikationer

  • Gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning
  • Grundläggande ekonomisk förståelse
  • Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
  • Erfarenhet från verksamhetssystemet IFS är meriterande
  • God administrativ förmåga och datorvana
  • God förmåga att kommunicera med kunder

För att trivas i rollen som administratör ha du stor social kompetens, är serviceinriktad, prestigelös och har en positiv attityd. Du har en grundläggande ekonomisk förståelse, är en god administratör och van vid datorn som främsta arbetsverktyg.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. 

Stämmer detta in på dig och hur du vill jobba?

Anta utmaningen och ansök, märk din ansökan med tjänst och annons-ID. Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta platschef Johan Brännström, tfn 070-299 95 13 alternativt Recruitment Manager Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20.

Veolia är världsledande inom optimerad resurshantering. Med 174 000 anställda världen över utformar och tillhandahåller vi lösningar inom energi, vatten och avfall som bidrag till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Vi hjälper städer och industrier att hantera, optimera och göra det bästa av sina resurser för att främja övergången mot en cirkulär ekonomi. Vår globala omsättning uppgick 2015 till 24,96 miljarder euro. I Norden är Veolia omkring 1 200 anställda med verksamhet i Sverige, Norge och Finland och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.

Jobb

 Administratör

Primär plats

 Sverige-Östergötland-Linköping

Ledig tjänst

 17 mar 2017, 10.03.01

Befattningstyp

 Allmän Visstidsanställning -  

Arbetstid

 Heltid

Befattningsnivå

 Medarbetare

Ansök nu
Du ansöker på arbetsgivarens hemsida
Klicka för att gå till ansökningssidan
Skriv ut

Arbetsgivare

Veolia
Veolia är världsledande inom optimerad resurshantering. Med 174 000 anställda världen över utformar och... Mer om Veolia

Plats

Anställningsform

- Heltid/Deltid

ID

1811150

Utbildningsnivå

Gymnasium

Liknande jobb

Tipsa dina vänner