karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014 och 2015 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin för stora organisationer. Hilti Svenska AB har även fått utmärkelser för inspirerande ledarskap och framstående kompetensutveckling. Grunden för detta arbete finns i att vara en värderingsdriven organisation som sätter människor först; inom organisationen, hos våra kunder samt i vårt genuina CSR-arbete.

Medarbetarna är kärnan i Hiltis framgång. Deras idéer, entusiasm och förtroende utgör grunden för företagets framgångsrika utveckling. Vi söker efter personer som vill utvecklas, tillföra nya perspektiv och skapa innovativa idéer. Hilti tillhandahåller en solid introduktion inom såväl produkter, bransch, försäljning som företagskultur. Vi är stolta över våra medarbetare och investerar ständigt i fortsatt utveckling genom nära coachning, utbildningar och varierande arbetsuppgifter, helt i linje med vår grundfilosofi att vi driver resultat genom att utveckla människor och erbjuder karriärmöjligheter över funktionella och geografiska gränser.

Dina ansvarsområden

I rollen som Account Manager på Hilti är du en viktig del av ett världsledande varumärke och arbetar med värdeskapande, konsulterande försäljning mot våra kunder i byggbranschen. Du har ett stort ansvar i att planera, genomföra och återkoppla din bearbetning av distriktet för att på ett effektivt sätt utveckla både gamla och nya affärsrelationer vidare. Tillsammans med engagerade kollegor och en stöttande regionchef arbetar du i ett säljteam som arbetar mot tydliga mål och högt satta förväntningar.

En betydande del av jobbet består av att etablera en grundlig förståelse för kundernas organisation, verksamhet och behov genom att bygga upp och underhålla relationer på flera nivåer vilket innebär både kontors- och arbetsplatsbesök. Du ställs dagligen inför en stor variation av utmaningar. Du förväntas själv ta hjälp av tillgängliga resurser inom företaget för att nå strategiska och försäljningsrelaterade mål på ditt distrikt. Kontinuerlig utveckling av vår verksamhet innebär en föränderlig vardag och med stort stöd från kollegor och närmsta chef är personlig utveckling en naturlig del av arbetet.

I ditt arbete utgår du från hemmet och arbetsdagen spenderas hos kunderna i ditt distrikt. I tjänsten ingår förmånsbil. Då närheten till våra kunder och lokal kännedom är viktig för rollen ser vi helst att du är bosatt i Västeråstrakten.

Din profil

  • Du har akademisk utbildning och/eller erfarenhet av försäljning eller som arbetsledare.
  • Du innehar B-körkort.
  • Du är bra på att formulera dig i tal och skrift på svenska.
  • Du har en stor social förmåga och känner dig bekväm både i kontorsmiljö och på arbetsplats.
  • Du är en driven person som motiveras av utmaningar och att utveckla dig själv.
  • Du är strukturerad och van vid att dagligen planera och dokumentera ditt arbete digitalt.
  • Du delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang.

Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Area Sales Manager Patrik Kallin 0706-554344. Vid frågor gällande rekryteringen kontakta HR Business Partner Carina Christoffersen 0767-897612. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Vi ser därför gärna kvinnliga sökanden till denna tjänst.

Logo

Account Manager Västerås

Företag Hilti Svenska AB
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb