karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bonniers nya satsning Clio Online, Danmarks ledande digitala undervisningsförlag, utvecklas i rekordfart. Vi söker nu duktiga säljare till vår nystartade avdelning i Sverige, Bonnier Education. Älskar du den personliga utmaningen inom försäljning? Njuter du av framgången när du har lyckats? Är du övertygande och har en instinkt att avsluta affärer? Då kan du vara den vi söker!

Försäljning av Danmarks bästa digitala läroportaler 
Bonnier Education söker duktiga och ambitiösa säljare som vill vara med och starta försäljningen på den svenska marknaden. Vi söker dig som brinner för försäljning och som drivs av ett bra resultat. Din uppgift blir att sälja Bonnier Educations spännande produkter genom direkt- och telefonkontakt med våra kunder, som huvudsakligen är svenska grundskolor. Tillsammans med teamet ser du till att vi når ut med vår produkt på den svenska marknaden och får oss att växa. Den mesta kontakten med kunderna sker via telefon, där du bygger upp relationer och samlar kunskap om skolorna i dina kommuner.

Du kommer att arbeta på vårt kontor på Torsgatan i centrala Stockholm och blir en del av ett fantastiskt, nybildat team med härlig energi! Du rapporterar till försäljningschefen i Stockholm och blir en del av säljteamet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en bra grundlön och ett attraktivt bonussystem. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Relationsskapande toppsäljare
Vi söker dig som har ca 2-5 års erfarenhet av försäljning, där du arbetat med uppsökande telefonförsäljning till både nya och befintliga kunder. Kanske har du arbetat som lärare alternativt arbetat med försäljning mot skolor. Kunskap kring skolsystemet samt erfarenhet av försäljning gentemot
kommuner är meriterande men inget krav. Ditt ansvar är att hålla kontakten med kunderna i ditt område och din viktigaste egenskap är därför att skapa och bibehålla relationer. Som person är du utåtriktad, ambitiös och lösningsorienterad. Du drivs av att vinna samtidigt som att du är teamorienterad. För att lyckas i rollen är du strukturerad och noggrann samt tar stort ansvar för ditt arbete. Vidare trivs du i en arbetsmiljö med högt tempo. Du talar obehindrat på svenska.

Bli en del av en dynamisk arbetsplats med ambitiösa kollegor
Bonnier Education kan erbjuda dig en innovativ och stimulerande företagskultur där du har möjlighet att delta i och revolutionera den svenska grundskoleutbildningen. Läs mer om Bonnier Education på http://www.clioonline.dk/en/frontpage/.

Ansökan
Låter detta intressant för dig? Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV senast den 8 Juni 2016
. Vi behandlar ansökningarna löpande, så skicka gärna din ansökning redan idag. 

Har du frågor kring tjänsten? Kontakta vår Försäljningschef Charlotta Malmén på telefon 076-001 71 10, charlotta@clioonline.se

Välkommen med din ansökan!

logga

Account Manager till Bonnier Educations nya storsatsning

Företag Clio Online
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb